Quantcast
Till salu inom: ”

hundar till salu kalmar län säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Året är 2018. När fången Dante lyckas fly från ett fascistiskt fängelse släpper man lös en specialtränad rottweiler vars ben ersatts med metallpansar. Hunden har misshandlats och avtrubbats sedan valpstadiet och har som enda kvarvarande instinkt att döda allt i sin väg. Offren för dess sylvassa käftar blir många och Dante får allt svårare att röja sina spår. En slutlig konfrontation mellan människa och monster är oundviklig och endast den dominerande parten kan gå levande ur fighten. Stående eller på alla fyra - vilket ska det bli?
Bara Nästpytte kvar av de små charmtrollen. Hon är svart och är 8 v. och väger ca 6 hg, och kan alltså flytta så fort du har bestämt dig. När handpenningen är betald fixar vi tid hos veterinären och sedan kan valpen hämtas mot resterande betalning.
Aprikos dvärgpudelhane född 08 söker ett lugnt hundvant hem där han kan finna sig till ro i sin takt.Inga barn eller djur bör finnas i det nya hemmet. (ej lägenhet)Han är en känslig kille som kan bli så stressad så han hugger om han känner sig trängd. Men tar man det lugnt och är säker och van vid hund så är han helt underbar.Lättlärd och tycker om att lära sig.Han är för övrigt fullt frisk. Har ej stamtavla.priside 500kr men rätt hem är viktigare än pengarna.Ring helst eftersom mailen är lånad
Hej, Har en valp kvar från en kull på 6st. Vi hade planerat att behålla honom men har nu beslutat att försöka hitta ett annat hem åt honom med mer tid, och det förtjänar han verkligen, han är en riktigt social valp 5 1/2 mån gammal, otroligt mysig och social. Inga problem med något. Koppel van (men inte tränad till fot etc.) Går lös nästan hela dagarna och rymmer aldrig, kommer på inkallning, sitt/ligg/tass. Extremt lättlärd, uppväxt med småbarn andra hundar och katt. Är rumsren, klarar sig hela nätterna. Pris 3000 men ett bra hem är viktigare. ENDAST seriösa!!! För bruks, sällskap, familjehund, spårhund. Finns lite utanför Målilla i Hultsfred kommun.
Första valpboken en bok om vardagslydnad för både valpar och vuxna hundar. Med boken följer en dvd innehållande 12 instruktionsfilmer. Detta är en liten bok som ger den nya hundägaren kunskap om hur man fostrar och arbetar med sin valp på ett lekfullt sätt redan från 8 veckors ålder. Recension hämtad ur Härliga Hunds valpbilaga: "Denna bok är ett absolut måste för den nyblivna valpägaren, och alla seriösa uppfödare borde borde skicka med boken då valpen hämtas hem till sin nya familj". 139kr/st - vid köp av 10 st är priset 95kr/st