Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar kalmar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Bo på Lantgård är att bo på en gård med ett levande lantbruk. Välj mellan Självhushåll eller Rum & Frukost. Äventyret väntar alldeles runt husknuten; upptäcktsfärder i skogen, kanotpaddling eller en fisketur i gryningen. I bersån är det skönt att slå sig ner med en kopp nybryggt kaffe Inte minst för barnen blir lantbrukets vardag ett speciellt minne. Ofta är det de små händelserna som blir de stora upplevelserna; närheten till djuren, de busiga kattungarna och gårdens sysslor. Dina värdar finns alltid till hands och tar ansvar för att du trivs. De berättar gärna om vad som händer på gården och om utflyktsmål i trakten.
Mamma renrasig Maine Coon och pappa renrasig Ragdoll, resulterade i fyra underbart söta kattungar! Nr 1. Eddie - TINGAD Nr 2. Selma - TINGAD Nr 3. Elvis - TILL SALU/INTRESSE FINNS Storvuxen kille, vit med mörkrandig svans och svarta fläckar på huvudet. Nr 4. Doris - TILL SALU/INTRESSE FINNS Gosig tjej med många fina färger med mycket vitt. Grönaktiga ögon. Den 2/2 är dom 9 veckor gamla, säljes vid 12 veckor. Båda föräldrarna är innekatter, så ungarna passar utmärkt till det. Massa fler bilder finns, maila vid intresse!
Söta Eragon som är en brittiskt korthårs bebis på snart 5 veckor letar nu efter en egen familj att flytta till då han fyllt 12 veckor! han är i färgen lila. Han är redan framåt, nyfiken på livet och kommer gärna upp och gosar. Han är då han flyttar minst 12 veckor, vet besiktigad, vaccinerad 2 gr, chip märkt, har sverak stamtavla, avmaskad och mkt van vid barn. Vid intresse hör av er till matte Terese på tel 070-2309663 alt mail. Ni kan även se mer av Eragon och hans kattfamilj på vår hemsida http://hem.passagen.se/kuttern/
Europékattungar röda med vackra mönster. Sociala, nyfikna och keliga uppväxta i trygg hemmamiljö. Ett mysigt sällskap för hela familjen, vana vid barn och hund. Säljes som sällskap men går utmärkt att ställa ut för de som är intresserade. Kattungarna säljs enligt SVERAKS regler *reg med stamtavla i SVERAK *vaccinerade 2 ggr *chipmärkta *veterinärbesiktade *dolda fel försäkrade 3 år i Agria *leverans tidigast vid 12-14 veckor För mer info ring oss eller gå in på vår hemsida S*Offsides Européuppfödning www.offsides.se (Europén är vår svenska inhemska ras, du har säkert sett dem i Whiskasreklamen)
Nu säljer vi våra söta små abessinier pojkar, en viltfärgad & en sorrelsilver. Dem är födda den 27-e December 2010. (Dem är grundvaccinerade, avmaskade och chipmärkta och har stamtavla i SVERAK.) Mamman är abessinier dvs korthårig & pappan är Somali dvs långhårig. [Katterna kommer att vara veterinärbesiktade innan försäljning.] Otroligt sociala och keliga, nyfikna och lekfulla - precis som abessinier skall vara! De är uppvuxna med mycket kärlek och är vana vid andra katter. Vi är noga med att de skall komma till bra & kärleksfulla hem! Självklart rumsrena då de är över 12 veckor. För mera info/bilder tveka inte att kontakta oss.