Till salu inom

"balltorp kolonistuga säljes"

Gävle
4 dagar

Mindre köksbord och 4 stolar

1 000 kr
Blocket.se
Haninge
9 dagar

Gasolflaska P19 Nyfylld

935 kr
Blocket.se
Butik Sölvesborg
27 dagar

Solfångare, GRATIS SOL-vent...

3 395 kr
ABC-Annons.se
Mölndal
Igår

Bobike cykelstol

350 kr
Blocket.se
Sollentuna
4 dagar

Antikt slagbord+byrå i samm...

1 600 kr
Blocket.se
Varberg
3 år

Kolonistuga åttabro

ABC-Annons.se
Piteå
4 år

Kolonistuga

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Mölndal

3a i Mölndal/Balltorp Bytes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en 3a i underbara Balltorp, kanon mysigt område med mycket barnfamiljer och äldre. Finns mycket natur och det är en väldigt lugn miljö. Det är två våningshus, så det är lite radhuskänsla utöver det, min lägenhet ligger på andra våningen. Balkong på både fram och baksida. Priset 6613:- är tillsammans med min parkering jag har, så det kan alltså sjunka lite om ingen parkering behövs. Jag söker: En lägenhet som kostar mig mindre. Antingen en 2a eller en 3a, det viktigaste är om det går att ha en säng i vardagsrummet, då lägenheten är till mig och min dotter. Jag vill ha lägenhet, centralare stan, t.ex mölndalsvägen, krokslätt osv Johanneberg, Majorna.. You name it! Jag vill inte ha lägenhet i gamlestan, kortedala, bergsjön, angered, eller hela den sidan, heller ej hisingen!!
0 kr
Blocket.se

Möt våren i egen kolonistuga

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu vår kolonistuga på Bockartorps Koloniförening i Älmhult. Varför inte möta våren i egen täppa. Stugan 17m2 inkl uterum, säljs möblerad och med inventarier. (ej caféset) Bara att flytta in. 2013 års arrende är betalt. Ett perfekt litet sommarkryp in. Gjort på stugan den senaste tiden: - Nytt tak 2009 - Renoverad inne 2010/11 - Hela tomten uppgrävd och ny gräsmatta anlagd 2010 - Nya fönster i uterummet Pris: Bvsa Mer information om föreningen på http://bockatorpskolonin.blogspot.se OBS! För att ha koloni på Bockartorp behöver man inte bo i Älmhults Kommun.
0 kr
Blocket.se

SuperGullig kolonistuga på stor tomt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Min pappa skall sälja sin kolonistuga som han haft i 27 år. Det är en jättefin stuga i Balltorps fritidsförening. Stugan är på 26m2, fördelat på 2 rum och en härlig veranda. Pentry med gasolkök, litet tvättrum och ett litet utekök/diskmöjligheter under tak. Lillstugan ca 10 m2, i dag finns där två sängar + ett gasolkylskåp. Det finns också en liten redskapsbod och ett utedass. 1000m2 arrendetomt, 500 kr/år. Avtal med Mölndals kommun. Fritidsföreningens kostnad är 1500/år. 250 000 kr eller högstbjudande Vi arbetar på dagtid, så vi vill inte lägga ut vårt telefonnr. Mejl oss gärna om ni har frågor, vill ni så ringer vi upp er kvällstid. Det finns fler bilder som vi kan mejla. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
250 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Mölndal

Kolonistuga i Balltorp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Stugan är 32kvm + sovloft 15kvm . Och en altan på 18kvm. Gasol till köket och solcell till belysningen. Det finns uthus och en brunn på tomten . Vatten framdraget till stugan Avskilt och lugnt läge. Nära till Sisjöbadet . 325 000 kr eller högstbjudande
325 000 kr
Blocket.se

Fritidshus med uterum nära stan låg kostnad

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
I en egen glänta vid vägens slut ligger detta välskötta fritidshus. Den insynsskyddade tomten på 1000m2 gränsar direkt till skog och mark på gångavstånd till Sisjön, Sandsjöbacka naturreservat och Hills Golf and Country Club. Generöst tilltaget uterum med stora glaspartier åt tre håll i anslutning till stor träterrass och gräsmatta. Pga flytt måste vi tyvärr sälja vår stuga som vi haft mycket glädje av vardagkvällar, helger och semester. Här finns plats till vila och umgänge på bekvämt cykelavstånd från Mölndal och Göteborg. Stugan är på totalt ca 50m2 med stort uterum med matsalsbord, kök med litet köksbord, sovrum med bäddsoffa och tambur med soffa. Dessutom ingår en vinterisolerad friggebod med två sängar samt snickarbod och nyrenoverad torrtoa. Rinnande vatten med diskho och elsystem på 12V för takbelysning finns installerat. Uterummet har en effektiv gasvärmare på 3kW för kyliga höstkvällar. Köket är utrustat med gasdrivet kylskåp och gasdriven spis med ugn. Sovrum och kök har nya parkettgolv. Tomten är upparbetad med stor gräsmatta, sandlåda och gunga. I föreningen finns gemensamma ytor med fotbollsplan, lekplats och aktiviteter som tex traditionellt midsommarfirande. Här bor man mitt i skogen men nära staden till en mycket låg kostnad. Perfekt för den som gillar att bo kvar i stan men snabbt vill komma ut och känna lugnet i sin egen privata glänta. Ingen störande biltrafik. Arrende: 500kr/år Medlemskap Balltorps fritidsförening: 1500kr/år Pris: 290.000kr eller högsta bud Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Välkommen på visning den 13 juni 17.00! Torp, kolonilott, stuga, kolonistuga, koloni, sommarstuga, Balltorp Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
290 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj