Quantcast
Till salu inom: ”

barbie säng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu känner dottern sig för stor för Barbie och vill därför sälja alla sina saker. Bild 1: Barbie-slott med 1 st Barbie, 1 st prins, 3 st prinsessor samt badkar, sminkbord, bord och 2 stolar: Pris: 400 kr Bild 2: Barbie-slott med 1 st Barbie, säng, bord, 2 stolar, byrå och sminkbord: Pris: 200 kr Bild 3: Trädgård till det större Barbieslottet (bild 1). Batteridrivet med ljud och ljus. Elefant med roterande snabel (batteridriven) samt 3 st babyelefanter med prinsessor. Pris: 200 kr Grejorna är i bra skick. Det är inte många tillfällen som de har blivit använda. Det finns också en del tillbehör såsom kläder, accessoarer, etc. Det är sånt vi kommer att skicka med till slott och dockor om så önskas. Det är så pass mycket så vi har fått dela upp allt i två annonser här på Blocket. Köper ni alltihop från båda annonserna så så får ni det för 1200 kr! Kollar både mail och telefon ofta.
Barbiesaker säljes. Ett vändbart kontor/sovrum med alla tillbehör. En säng med sänghimmel som lyser i mörkret. En sminkbänk som tillhör sängen, alla tillbehör. Soffgrupp: En soffa o en fåtölj, 2 bord med dynor o 2 kuddar. En skönhetsalong med alla tillbehör. 3 Dockor. Ca 40 plagg, diverse skor, smycke, stövlar o hattar, inte på bild. Kan skicka fler bilder på begäran.
nu har dottern vuxit o rensat ut lite saker,hästar, barbie, dock säng,liggande valp som rör huvud o svans batteri,plast stall till barbie, katt på filt osv..
Stort dockhus (1m högt, 1,1m bred) med 5 stycken "barbie" dockor + en liten barndocka. Möbler: soffor, skåp, bord säng, stol m.m.
pegasus / molnpalatset inkl. stolar, bord, säng och div små saker en flygande häst saknas