Allt till salu inom "barn lekstugor till salu"

Sortering:
Norrtälje
Idag

Cabby DL 532

6 500 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
11 år

Läcker villa, Rindö

Hyrahyra.se
Butik Västerbottens län
13 år

Kattisavanstugan - mysig st...

Hyrahyra.se
Butik Östergötlands län
14 år

Charmig stuga Gubblyckan, R...

Hyrahyra.se
Butik Utomlands
14 år

Hyr Stuga Nipe

Hyrahyra.se
Butik

Lekstuga - Shop

2 295 kr
NYTT Hemfint.se
Butik

Lekstuga Marie 5,4 m²

20 995 kr
NYTT Hemfint.se
Butik

LEKSTUGA SARAH AXI

16 905 kr
NYTT Buildor
Butik

LEKSTUGA ROMY AXI

13 195 kr
NYTT Buildor
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Värmlands län

Villa mycket Centralt läge

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Ska flytta från kära Torsby då jag funnit kärleken på annan ort. Därför säljer jag nu mitt hus. det ligger mycket centralt och har nära till Skola, sjukhus, och affärer. Finns en välskött trädgård som är inhägnad. Har bott här i 8 år och stromtrivs, många anser vägen som en nackdel, men det är aldrig något jag stört mig på. Har lekstuga och gungställning och fin sandlåda i trädgården. Perfekt för en barnfamilj eller ett yngre par som kanske planerar barn i framtiden. annonsen finns på Hemnet så jag länkar till den.
0 kr
Blocket.se

Lekstugor. Lek och gemenskap i svenska trädgårdar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
Carlssons, 2004. 215 s. Inbunden med skyddsomslag. 20 x 15 cm. Vikt 466 g. Förlagsnytt och oläst exemplar. Rikt illustrerad i svartvitt. * * * Här möter vi - numera vuxna - lekstugeflickors berättelser och minnen från barndomens lekar och gemenskap i och kring lekstugor under mer än ett sekel. En utförlig introduktion av ämnet inleder den rikt illustrerade och lättlästa dokumentationen. Boken om våra trädgårdars kanske mest betydelsebärande lilla byggnad berör och väcker glada minnen till liv, oavsett om läsaren själv som barn ägt eller aldrig haft en lekstuga.
100 kr
Bokbörsen.se

Lekstuga Bredd 1,95 meter Längd 3,04 meter

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer våran lekstuga! Då barnen har blivit stora och inte är i den. Den är röd och vit,har plåttak med stuprännor. Vi har tänkt sälja den för 9700. Det går bra att ringa på mobilen eller mejla mig till min mailadress om ni är intresserade av att köpa den eller undrar över något. Om jag inte kan svara på mobilen är det bara att prata in så ringer jag upp,glöm inte lämmna telefonnummer då. Inredningen ingår i priset.
7 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Simrishamn

Kattungen Stefan söker nytt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Stefan hittades tillsammans med sina två syskon under en lekstuga för ca 3 månader sedan. Mamma vildkatt var inte intresserad av sina barn längre. Bara Stefan överlevde. Vi födde upp honom med nappflaska från det han var ca 3-4 veckor. Han är nu ca 16 veckor och otroligt kelig. Följer gärna med en var man går och sover i sängen. Eftersom vi redan har 5 vuxna katter så söker Stefan nu ett nytt hem hos någon som har mycket kärlek att ge honom. Stefan är avmaskad och avskabbad. Bild kan skickas med mms vid förfrågan.
100 kr
Blocket.se

Vacker bostadsrätt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Säljer nu våran bostadsrätt pgr av flytt till annan ort. Bostadsrätten har genomgått renovering av färg, tapeter & golv samt helt nya vitvaror 2011-2012. Insynsskyddad baksida med stort soldäck, samt carport, förråd & sandlåda/lekstuga till barn. Månadshyran ligger på 4667:- (kallhyra) 100kvm 4rok Stort badrum med både dusch & badkar! Ring för mer info / visning Mvh Jenny priset är prutbart vid snabb affär
262 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj