Quantcast
Till salu inom: ”

barn lekstugor till salu säljes

Mosippan
F
Mosippan
F

Tidigare annonser till salu

Ska flytta från kära Torsby då jag funnit kärleken på annan ort. Därför säljer jag nu mitt hus. det ligger mycket centralt och har nära till Skola, sjukhus, och affärer. Finns en välskött trädgård som är inhägnad. Har bott här i 8 år och stromtrivs, många anser vägen som en nackdel, men det är aldrig något jag stört mig på. Har lekstuga och gungställning och fin sandlåda i trädgården. Perfekt för en barnfamilj eller ett yngre par som kanske planerar barn i framtiden. annonsen finns på Hemnet så jag länkar till den.
Carlssons, 2004. 215 s. Inbunden med skyddsomslag. 20 x 15 cm. Vikt 466 g. Förlagsnytt och oläst exemplar. Rikt illustrerad i svartvitt. * * * Här möter vi - numera vuxna - lekstugeflickors berättelser och minnen från barndomens lekar och gemenskap i och kring lekstugor under mer än ett sekel. En utförlig introduktion av ämnet inleder den rikt illustrerade och lättlästa dokumentationen. Boken om våra trädgårdars kanske mest betydelsebärande lilla byggnad berör och väcker glada minnen till liv, oavsett om läsaren själv som barn ägt eller aldrig haft en lekstuga.
Säljer våran lekstuga! Då barnen har blivit stora och inte är i den. Den är röd och vit,har plåttak med stuprännor. Vi har tänkt sälja den för 9700. Det går bra att ringa på mobilen eller mejla mig till min mailadress om ni är intresserade av att köpa den eller undrar över något. Om jag inte kan svara på mobilen är det bara att prata in så ringer jag upp,glöm inte lämmna telefonnummer då. Inredningen ingår i priset.
Stefan hittades tillsammans med sina två syskon under en lekstuga för ca 3 månader sedan. Mamma vildkatt var inte intresserad av sina barn längre. Bara Stefan överlevde. Vi födde upp honom med nappflaska från det han var ca 3-4 veckor. Han är nu ca 16 veckor och otroligt kelig. Följer gärna med en var man går och sover i sängen. Eftersom vi redan har 5 vuxna katter så söker Stefan nu ett nytt hem hos någon som har mycket kärlek att ge honom. Stefan är avmaskad och avskabbad. Bild kan skickas med mms vid förfrågan.
Säljer nu våran bostadsrätt pgr av flytt till annan ort. Bostadsrätten har genomgått renovering av färg, tapeter & golv samt helt nya vitvaror 2011-2012. Insynsskyddad baksida med stort soldäck, samt carport, förråd & sandlåda/lekstuga till barn. Månadshyran ligger på 4667:- (kallhyra) 100kvm 4rok Stort badrum med både dusch & badkar! Ring för mer info / visning Mvh Jenny priset är prutbart vid snabb affär