Allt till salu inom "dvärgvädurar till salu"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Sigtuna

Underbar dvärgvädur på två år

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag måste nu tyvärr sälja min underbara kanin Akilles pga att jag åker utomlands under en längre period. Akilles är en pigg och mycket tam dvärgvädur. Han är van vid att få springa fritt i lägenheten, detta har han gjort sedan födsel. Han är rumsren och använder sin bur enbart till att äta och göra sina behov. Han behöver mycket kärlek och lek då han är en väldigt pigg och lekfull kanin. Bur med tillbehör samt koppel för utomhuslek följer med. Endast seriösa mejl besvaras!
500 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Svedala

Mysig renrasig dvärgvädur

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Jag säljer min renrasiga vädur som är snart 1 år pågrund av att jag har inte tid för honom. Det är synd om honom att bara sitta i sin bur och inte göra något när han är världens snällaste och mysigaste. Han har aldrig bitit någon och är hur lugn och fin. Till honom får ni skötselråd och härstamningsbevis/stamtavla där det står att han är en hona. Han är öron märkt och vaccinerad. För jag säljer han så billigt vill jag att ni som är intresserade skriva ett mail till mig och berättar om er själva.
50 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Tyresö

KANIN UNGAR dvärgvädur

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
I mars fick Lucy och Nils-Edvard en kull med ungar- renrasiga dvärgvädurar De är fem tjejer o en kille De är födda ute men kan förstås oxå bo inne Mamma Lucy är rexdvvädur japan g/s wienteckn (ej godkänd teckn) och pappa Nisse är normalpälsad viltgrå mantelteckn (reg 93 p) 300 kr med övergångsfoder, godispåse och härstamningsbevis (viltgrå kan säljas vb ringmärkt/stamtavla för 350 kr Support Flyttklara ca 16 maj Har du/ni ett gott hem att erbjuda hör gärna av dej för mera info/foton https://sites.google.com/site/krusbodatorpkaniner/
300 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Sundsvall

Tre kaniner och burar tillsalu

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har tre stycket supersnälla och söta kaniner tillsalu, även burar. Bild 1. Pysselgårdens Ho, ras: Dvärgvädur, teddypälsad! Född: 081023. Pris: 50 kr. Bild 2. Hallsjös Idar, ras: Lejon, teddypälsad! Född: 080526. Pris: 50 kr. Bild 3. Sagornas Toddy, ras: Lejon, dubbelmanad! Född: 080524. Pris: 50 kr. Har även en del burar tillsalu för bra priser, ute och inne. För mer info och bilder: http://juniglantans.webs.com/ Mvh/Stina
50 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Järfälla

Dvärgvädur hane 11 månader

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hejsan nu måste vi tyvärr sälja våran kanin med tillbehör. Pga tidsbrist. kaninen är 11 mån gammal.(Lucas) Han älskar att bli kliad och att man busar med honom. Det som följer med är bur med hus,matskål,toalett,vattenflaska allt är 11 mån gammalt. och även en stor transportbur som är helt ny följer med. Nypris för allt 2000 kr Nu säljer jag allt för 400 kr. Obs!!! Det är viktigast är att kaninen får komma till ett bra hem, och att han får mycket kärlek.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj