Quantcast
Till salu inom: ”

barncross ktm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

halvautomat, 4 vxl, hydraulisk broms fra+bak endast körd ca 5h, går väldigt fint . endast inkörd i trädgården, perfekt nybörjarcross ca 8-10 år och uppåt, samma storlek som KTM /KX 65 , cross 3500:- nypris 5500:- crosshjälm Fox V1 Rockstar str small nypris 1500:- nyskick 800:- svarar säkrast på mailen Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
stället heter mx twenty som jag sedan förstärkt lite så det inte är så rangligt i axeln som går upp, och satt på en reg.plåt ramp så du kan frakta lite större hojjar utan att dölja dina blinkers broms osv. har själv fraktat en ktm lc4 620 en gång och det gick utmärkt. bara du har bakdämpare på bilen som klarar av den tyngden. går självklart att frakta barncrossen på den åxå =) för ett nytt ställ utan extra delarna jag monterat kostar dom 2200. gå in på lenken nedanför och läs mer om det. http://www.24mx.se/mc-stall-twenty-for-dragkrok-heavy-duty
Arctic Cat Kitty Cat barnskoter i fint skick. Går bra och är mycket lättstartad. Gärna byte, dock endast mot KTM 65cc barncross, kan lägga till pengar emellan.
KTM 50cc senior adventure -03 säljes. Nytt bakdäck o kedja. För barn 6-9 år. Oskruvad. Bud.