Quantcast
Till salu inom: ”

barnhage lekhage säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vitmålad lekhage i trä, strlek 125*125 cm. Har nyligen målat den 2 gånger men kan behöva en runda till om man önskar den helt täckande. Det finns en spricka i träet nere i ena hörnet som är både limmat och tejpat med silvertejp, det kan man tejpa över med vitt tejp eller ta bort om man önskar, jag har det för eventuella spinkar. Hagen är perfekt för den lille, tyvärr så fick vi inte plats med den och behöver köpa en mindre. Vid intresse skicka mail, jag tittar flera gånger om dagen.
Nerbackad lekhage, barnhage har legat utan andvändning. får plats minst 2 st småbarn (kan inga brädd/längd mått). I mycket font skick inge dräggel osv ha ha.. OBS" Ring endast mellan kl 11-20.30 alla dagar! svarar INTE PÅ E-MAIL, vänligen respektera det, då en liten 5 åring ska kunna sova ostört, tack på förhand. Välkommen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hage, som ny, inköpt på Babyproffsen, använd inomhus vid ett tillfälle då hage behövdes. Perfekt för trädgård eller inomhus när barnet behöver vara i säkerhet. Mått: 160 x 160 x 63 cm (höjd). Kan göras mindre genom att enkelt ta bort två av de sex sidorna. Fina, klara färger i rött, vitt och svart. Mjuk matta i mitten, som är tvättbar. Finns nedpackad i originalkartongen, i centrala Helsingborg. Säljes för 800 kronor eller till högstbjudande. Nypriset på Babyproffsen var 1395 kronor.