Allt till salu inom "barnhage lekhage"

Sortering:
Sverige
8 år

Barnkalaspaket med Hoppborg...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Helsingborg

Vit lekhage barnhage

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Vitmålad lekhage i trä, strlek 125*125 cm. Har nyligen målat den 2 gånger men kan behöva en runda till om man önskar den helt täckande. Det finns en spricka i träet nere i ena hörnet som är både limmat och tejpat med silvertejp, det kan man tejpa över med vitt tejp eller ta bort om man önskar, jag har det för eventuella spinkar. Hagen är perfekt för den lille, tyvärr så fick vi inte plats med den och behöver köpa en mindre. Vid intresse skicka mail, jag tittar flera gånger om dagen.
250 kr
Blocket.se

Barnhage-Lekhage i fint skick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Nerbackad lekhage, barnhage har legat utan andvändning. får plats minst 2 st småbarn (kan inga brädd/längd mått). I mycket font skick inge dräggel osv ha ha.. OBS" Ring endast mellan kl 11-20.30 alla dagar! svarar INTE PÅ E-MAIL, vänligen respektera det, då en liten 5 åring ska kunna sova ostört, tack på förhand. Välkommen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
490 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Lekhage, hage, barnhage, baby, barn, som ny

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hage, som ny, inköpt på Babyproffsen, använd inomhus vid ett tillfälle då hage behövdes. Perfekt för trädgård eller inomhus när barnet behöver vara i säkerhet. Mått: 160 x 160 x 63 cm (höjd). Kan göras mindre genom att enkelt ta bort två av de sex sidorna. Fina, klara färger i rött, vitt och svart. Mjuk matta i mitten, som är tvättbar. Finns nedpackad i originalkartongen, i centrala Helsingborg. Säljes för 800 kronor eller till högstbjudande. Nypriset på Babyproffsen var 1395 kronor.
800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj