Quantcast
Till salu inom: ”

lekhage säljes

Tidigare annonser till salu

Våran lilla nallebjörn behöver nytt hem pga ändrade familjeförhållanden. hon är 12 veckor, vaccinerad, chippad, avmaskad.med sig får hon koppel sele lekhage och annat som behövs. självklart sin filt och nalle som hon älskar.hon är en väldigt go och snäll liten tjej. behöver någon som har tid för henne. hon älskar att bada i badkar och att gosa. hon väger runt ett kilo. beräknad vuxenvikt ligger runt 2-2.5 kg. inte mer så hon är väldigt liten. vi tycker det är viktigt att hon kommer till ett tryggt hem.pris:7500:- för rätt familj kan vi sänka priset något. hon bör ses.en riktig nalle. välkommen att höra av dej.
Säljer nu : Fint och fräscht spjälsäng. Barnsäng med gungtassar så att du kan vagga ditt barn i sängen.. Höj- och sänkbar i två lägen. Madrass och 2 st spjälskydd ingår. 400 kr Vår fina tvillingvagn i brun färg. Fungerar lika bra som syskonvagn. 300 kr Lekhage 80*110 i fint skick. Fälls lätt ihop och tar lite plats. 200kr En snygg barnmatstol. Sitt med 5 punktssele, enkelt kan fällas ihop. 200kr
Hej! Vi säljer nu vår lekhage. Mått 160*160, höjd 63 cm Det finns lite små fläckar men i överlag är skicket gott och "botten" är nytvättad i maskin. Perfekt att ha när man har en busunge som precis börjat krypa eller gå och man behöver ha någon timme för sig själv för hushållsarbete eller annat. Nypris 1400:-. Kartong finns, frakt till närmaste postkontor kan ordnas för 300:-.
Nu säljer vi vår välvårdade lekhage pga att våra tvillingar har växt ur den. Användes i knappt ett halvår. Den är köpt på babyproffsen -10, den är svart med en mjukmatta i färgerna röd, vit och svart. Storleken är: 160*160, höjd 63 cm. Det finns även en möjlighet att göra om den till en kvadrat genom att plocka bort två sidor. Har varit i ett djur och rökfritt hem! Nypris: 1600:- NU: 950.- Skambud undanbedes vänligen dock billigare vid snabb affär! Nås på telefon efter klockan 17.00 .
Handgjorda mysgrejer till marsvin och andra smådjur. Finns i olika modeller och färger, kan användas i buren, lekhagen, för soffmyset etc. Tvättbara och torkbaka i maskin. Otroligt uppskattade bland smådjuren och deras ägare. Alltid låga priser, fri frakt och omgående leverans för allt som syns på hemsidan. För att se vilka modeller som finns redo för omgående leverans, se hemsidan: www.marsvinsmys.n.nu Vid intresse, skicka ett mail så återkommer jag snarast. :)