Quantcast
Till salu inom: ”

lekhage blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Stor lekhage i riktigt fint skick säljes till bra pris! Den är använd en, kanske två gånger. Säljes nu på grund av att sonen växt ur den! Mattan är mjuk och skön, i rött/svart/vitt. Den är 160 x 160 cm stor och höjden är 63 cm. Passa på, den kostar mer än dubbelt så mycket ny! Detta pris är prutat och klart, jag kommer inte att besvara mail med några andra förslag.
Vi säljer nu vår stora, fina lekhage, uppskattad av både stora och små i familjen. Den består av åtta sidor med träspjälor, ca 80 cm långa och 63 cm höga per del. På tre sidor finns färgglada träleksaker, de övriga utan. Hagen kan sättas ihop till en stor åttkantig eller kvadratisk säker lekplats (ca 160*160*63 cm), eller om man vill, till två mindre kvadrater att ha i olika rum. OBS! På bilden är inte hagen korrekt ihopskruvad, jag har endast lutat sidorna mot varandra för att kunna ta en bild. Hagen säljs nedmonterad.
- Extrautrustad bärsele med justerbart ländryggsstöd vilekt ger ett bekvämt stöd för ryggen. Kan användas från födseln upp till 13 kg. - Ergonomisk för barnet då den ger korrekt stöd åt barnets huvud, rygg och höfeter redan från födseln - Enkel och säker att ta på och av Fint skick! Nypris 1195:- säljes för 650:- Säljer även lekhage, babysitter och moseskorg. Se gärna mina övriga annonser på Blocket.
Belino Musikmobil bara veva på handtaget och låt din bebis somna tillsammans till sina favoriter från bondgården. Med 3 djur och en spegel att titta i samt en lugnande vaggvisa att lyssna på. Mobilen moteras enkelt på en säng eller lekhage 100 :- Babygym, Lamaze, En roterande platta gör att barnet tränar överkroppen och benen samtidigt som det utforskar en magisk trädgård. Med roliga aktiviteter, klara färger, prasseltyg, en larv och en biskallra. Det går att ta bort snurrplattan när barnet börjar sitta. 250:- Allting mycket sparsamt använt är det nått ni undrar är det bara att höra av sig
Fyrkantig lekhage i ljusa fina färger säljes, som är 102 cm bred och 63 cm hög. Den är lite använd och är i mycket bra skick. Nypris i butik ca 900 kr. Mitt pris för lekhagen är 450 kr. Babybjörn bärsele active, svart och röd, kan ta vikter från 3,5 till 12 kg och kan tvättas i maskin. Även den är lite använd och i mycket bra skick. Nypris i butik ca 1 150 kr. Mitt pris för bärselen är 450 kr. Kontakta mig via telefon.