Quantcast
Till salu inom: ”

lekhage babyhage säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin babyhage modell "Vee Bee" som går att använda som sexkantig med måtten 160x160 cm eller fyrkantig med måtten 100x100 cm. Höjd 63 cm. En av sidorna är öppningsbar med dragkedja så att barnet kan krypa in och ut själv. Hagen är lätt att dela på och fälla ihop så att den tar lite plats om man vill ställa undan den eller transportera den (se tredje bilden). Fint skick! Finns för avhämtning mitt i Stockholm City.
Ett 'Ikeahack'. Babyhage gjord av spjälsängen Sniglar, spjälskyddet Kompisar, samt en dyna stoppad med täcken och filtar, sydd av ett påslakan som jag inte minns namnet på. Någorlunda ihopfällbar. Hexagon med diameter på ca 130cm kant till kant och ca 113cm sida till sida. I och med att det är ett hembygge så finns det väl ingen direkt standardiserad säkerhetsklassning på hagen. Den har i alla fall genomgått en gedigen testrunda av våra barn, som överlevt. :) Finns i Täby Kyrkby. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lekhage Mått ca 120x120 cm Använd i ca 4 månader. En säker lekplats. Nypris 1095:-
En stor och rymlig fyrkantig lekhage/ babyhage i fint skick inköpt på babyproffsen. Mått: 125*125 cm, 65 cm hög.
En stor och rymlig fyrkantig lekhage/ babyhage i mycket fint skick som kan justeras i höjdled (3 olika nivåer). Vi har använt hagen för våra båda barn och den har fungerat perfekt. Nypris var ca 2000:-