Quantcast
Till salu inom: ”

barnmodeller sökes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi söker dig som är tillgänglig omgående och kan hoppa in på ett kort uppdrag hos vår kund i Nynäshamn. För rätt person kan uppdraget leda till anställning hos kund.  Dina arbetsuppgifter  Du kommer att avlasta de som arbetar på ekonomiavdelningen med avstämningar, löpande bokföring och leverantörsreskontra. Din Erfarenhet Vi kommer bara att gå vidare med de personer som har arbetat brett inom ekonomi så vi söker dig med erfarenhet. Det är mycket meriterande om du arbetat med fastighetsekonomi tidigare. Dina personliga egenskaper Som person är du glad, positiv, flexibel och lättlärd.Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marielle Österholm på tel 08-693 94 71.Är detta arbete av intresse? Sök då direkt.Vi ser fram emot din ansökan!
Vi söker en mörk barnmodell för att vara med på ett stillbildsfotografi i samband med inspelning av reklamfilm. Fotograferingen kommer att ske 2014-09-08 i Stor-Stockholmsområdet. Det är viktigt att barnet fortfarande har blöja. Yrkeskategori: Modell Län: Stockholms Modell.se - Bli medlem gratis! Sveriges största databas med modeller, skådespelare, statister och publik. Hitta castings och auditions inom rekklam, film, TV och musikvideo. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Vi söker en mörk barnmodell för att vara med på ett stillbildsfotografi i samband med inspelning av reklamfilm. Fotograferingen kommer att ske 2014-09-08 i Stor-Stockholmsområdet. Det är viktigt att barnet fortfarande har blöja. Yrkeskategori: Modell Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Vi söker en mörk barnmodell för att vara med på ett stillbildsfotografi i samband med inspelning av reklamfilm. Fotograferingen kommer att ske 2014-09-08 i Storstockholmsområdet. Yrkeskategori: Modell Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Vi söker en mörk barnmodell för att vara med på ett stillbildsfotografi i samband med inspelning av reklamfilm. Fotograferingen kommer att ske 2014-09-08 i Storstockholmsområdet. Yrkeskategori: Modell Län: Stockholms Modell.se - Bli medlem gratis! Sveriges största databas med modeller, skådespelare, statister och publik. Hitta castings och auditions inom rekklam, film, TV och musikvideo. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.