Quantcast
Till salu inom: ”

tik sökes för parning säljes

Tidigare annonser till salu

En Jack Russell tik sökes för parning. Wilmer är en mycket smart, rolig, snygg & charmig hund. Han är van vid katter & andra tikar. Han har ett högt tempo & tycker om att aktiveras. Eftersom han är 5år så tycker jag att han borde få hitta sig en tik när han själv är i sina bästa år! Han är SKK-registrerad & renrasig men har dock ingen stamtavla. 600kr/valp. Jag kan även tänka mig att komma med honom till er om det är inom ett rimligt avstånd. Hör av er om ni är intresserade! Mvh Elina
Amerikansk cockerspaniel hane sökes till parning. Inom snar framtid är det dags för vår tik att ha sitt löp. Därför söker vi nu en han hund med stamtavla till parning. Vi ser gärna att det är en flerfärgad. Men kan även tänka oss en enfärgad. p.s är en aning dålig på att svara i tele då jag har en bebis här hemma. Maila gärna.
Jämthundsvalp(hane) säljes. Lev klar 30/6. U: Björnmyrbergets Arwyn -07. 2x1:a på jaktprov vid 24 mån. 3/3 kv. En tik med mycket jakt i sig. E: Elimon Salon Felix -10. 4x1:a på jaktprov vid 14 mån. 6/9 kv. En ung finsk hane med tidig jakt. Mycket bra sök och ståndegenskaper. Säljes till jägare med bra jaktmöjligheter. Parningen rekommenderad av finska avelsrådet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jämthundsvalp(hane) säljes. Lev klar 30/6. U: Björnmyrbergets Arwyn -07. 2x1:a på jaktprov vid 24 mån. 3/3 kv. En tik med mycket jakt i sig. E: Elimon Salon Felix -10. 4x1:a på jaktprov vid 14 mån. 6/9 kv. En ung finsk hane med tidig jakt. Mycket bra sök och ståndegenskaper. Säljes till jägare med bra jaktmöjligheter. Parningen rekommenderad av finska avelsrådet. Sökord Jämthund Jämthundsvalp Älghund Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.