Till salu inom

"tik sökes för parning säljes"

Krokom
2 dagar

Jämthund till avelstjänst

Blocket.se
6 dagar

Amstaff till parning

2 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Knivsta

Snygg 5årig Jack Russell hane söker tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En Jack Russell tik sökes för parning. Wilmer är en mycket smart, rolig, snygg & charmig hund. Han är van vid katter & andra tikar. Han har ett högt tempo & tycker om att aktiveras. Eftersom han är 5år så tycker jag att han borde få hitta sig en tik när han själv är i sina bästa år! Han är SKK-registrerad & renrasig men har dock ingen stamtavla. 600kr/valp. Jag kan även tänka mig att komma med honom till er om det är inom ett rimligt avstånd. Hör av er om ni är intresserade! Mvh Elina
600 kr
Blocket.se

Han hund för parning, Amerikansk cocker

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Amerikansk cockerspaniel hane sökes till parning. Inom snar framtid är det dags för vår tik att ha sitt löp. Därför söker vi nu en han hund med stamtavla till parning. Vi ser gärna att det är en flerfärgad. Men kan även tänka oss en enfärgad. p.s är en aning dålig på att svara i tele då jag har en bebis här hemma. Maila gärna.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kalix

Jämthundsvalp(hane)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jämthundsvalp(hane) säljes. Lev klar 30/6. U: Björnmyrbergets Arwyn -07. 2x1:a på jaktprov vid 24 mån. 3/3 kv. En tik med mycket jakt i sig. E: Elimon Salon Felix -10. 4x1:a på jaktprov vid 14 mån. 6/9 kv. En ung finsk hane med tidig jakt. Mycket bra sök och ståndegenskaper. Säljes till jägare med bra jaktmöjligheter. Parningen rekommenderad av finska avelsrådet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kalix

Jämthunds valp(hane)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jämthundsvalp(hane) säljes. Lev klar 30/6. U: Björnmyrbergets Arwyn -07. 2x1:a på jaktprov vid 24 mån. 3/3 kv. En tik med mycket jakt i sig. E: Elimon Salon Felix -10. 4x1:a på jaktprov vid 14 mån. 6/9 kv. En ung finsk hane med tidig jakt. Mycket bra sök och ståndegenskaper. Säljes till jägare med bra jaktmöjligheter. Parningen rekommenderad av finska avelsrådet. Sökord Jämthund Jämthundsvalp Älghund Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj