Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua hane sökes parning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Jag söker en avelshane till min renrasiga chihuahua. Hon är själv en liten black and tan tik på 1,8 kg och därför vill jag att hanen ska vara i samma storlek. Hanen ska vara:I samma storlek som min tik (Ca: 1,8 kg)Undersökt utan anmärkningar (patella, testiklar osv)Jag vill även att det ska vara en black and tan, helst långhårigJag ser gärna att du/ni skickar bild på er hund och ett fast pris för parning. Samt vad som händer om det inte skulle ta första gången. Ser fram emot era mail.Mvh Matilda
En långhårig/korthårig chihuahua tik sökes för parning..! Rey är en mycket smart rolig snygg&charmig hund utan stamtavla men 100% renrasig chihuahua regg i jordbruksverket,pass och osv. Min underbara hane har sen tidigare blivit pappa och har haft friska och urgulliga valpar. Van vid andra tikar och går även bra ihop med barn. krav på tiken: Renrasig med eller utan stamtavla. 1000kr i språngavgift+700k per efter 5 veckor levande valp. Skulle tiken gå tom så ingår självklart en omparning. Vid intresse eller funderingar kontakta mig per telefon 0734162934 för vidare information. jag kan även tänka mig att komma med honom till er om det är inom ett rimligt avstånd MVH /Kelly OBS: hunden är EJ till SALU...! Följer blockets regler att ej sälja valpar under 8 veckor..!
hejsan jag har en tik black tan som jag skulle vilja para i april-maj,, SÖKES: en chihuahua hane ,, gärna långhårig ,, ca 2 kg ,, alla papper ua ,, glad och utåt ,, gärna i sthlm då jag vill att de görs här hemma så min tik känner sig trygg,, maila vid intresse och tala om va ni har att erbjuda=) ,, även pris =)=)
Hej! Vi har en söt tik som är 2 år gammal som söker avelhane. Hon har stamtavla i skk med reg.nr SE13633/2012. Tiken väger 2,2 kg och är mycket trevlig och social. Hon har patella ua och är redo för parning! Vi som matte och husse önskar att hon ska paras med chihuahua hane som också har stamtavla i skk, och gärna med ljusfärgad päls. Vi vill betala engångsavgift för parning 1500:-. Skicka gärna några bilder på hanen via mail vid intresse. Tack så mycket!
Min chihuahuatik höglöper just nu, 8/8,så det är bråttom! söker en registrerad(i skk) hane, patellat...