Quantcast
Till salu inom: ”

pris emmaljunga vit läder barnvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är det dags att sälja vår underbara Emmaljunga vagn! Vagnen är ovanlig och mkt fin i vitt läder som lätt går att torka av. Till chassit hör både ligg- och sittdel. Liggdelen är i mkt fint skick och väldigt lite använd. Sittdelen är välanvänd men också den i bra skick med 5-punktsbälte, fyra olika lägen på ryggstödet inkl. fullt liggläge och den är vändbar. Till både ligg- och sittdel medföljer passande överdrag och i sufletten finns insytt myggnät, mkt praktiskt! Vagnen är förvarad inomhus och djur- och rökfritt. Några skador finns på vagnens suflett som är samma till både ligg-och sittdel och därför varit med ett tag! Önskar enbart mejlkontakt till en början!
hej. nu ska vi sälja vår emmaljunga 05 som bara står. . det är en vit läder vangn. den 'är i bra skick utan lite på det svara på handtaget är borta.. däcken är rätt bra inga luft däck.. har nog glömt något. vi frågor så hör av er. pris 600 prutat och klart Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vår Emmaljunga citycross med citykorg för att stora pojken växt ur den. Har varit mycket nöjda med vagnen som rullat problemfritt både i stan, på grusvägen och i snö. Vagnen är djur och rökfri. Alltid förvarats inomhus, ej solblekt. Årsmodell 2010 Färg sittdel: svart/grå Färg citykorg: vit läder Myggnät infällt i suffletten och regnskydd finns med samt emmaljunga allround åkpåse i fint skick(använd fåtal gånger). Har även en baby travel sulky med svängbara hjul till salu för 800kr. Svart. Årsmodell 2011. Ring gärna för mer info.
Vagnen är köpt i september 2011. Liggdel, sittvagn, paraply, skötväska, regnskydd, insektskydd ingår!!! Köpte vagnen för 11.000 på Babyproffsen i Malmö. Säljer den för halva priset, alltså 5500. Mörkblå jeans och vitt läder. Vagnen är i bra skick och jag är jättenöjd med den. Vår flicka har dock blivit för lång för den och gillar mest att gå nu.. :) Hör av er via mail eller tel mellan 16.00 och 21.00.
Säljer min dotters fina barnvagn. Den köptes på Babyproffsen och är en Limited edition ( bara 10 likadana vagnar i hela Sverige ) Vagnen är som ny. Jättefin skick och jag är personligen super nöjd med den. :) Färg: Jeans, mörkblå + detaljer i vitt läder. Svarta fälgar. Ni får även regnskydd, insektsnät, parasoll och en superfin skötväska. Vid snabb köp kan jag även ge er en gåstol, helt gratis :) Nypris: 11.000 Säljer den för 4500. Nås via mail och/eller telefon. MVH Alex