Quantcast
Till salu inom: ”

basset valpar blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbart söta och charmiga valpar födda 1 juni säljes. Valparna är uppväxta i hemmiljö och vana vid barn och andra hundar. Säljes: Avmaskade, besiktigade, chipade, vaccinerade, registrerade i SKK samt doldafelförsäkrade. Rasen är utmärkt som jakthund och en mycket fin familjehund. Båda föräldrarna är jakt- och utställningsmeriterade. Modern 2.a på hare och fadern 1:a på hjort. Valparna är leveransklara. Välkomna att höra av er för mer information!
Våran underbara blandrastik Doris har fått valpar. 3 st tikar och 2 hanar. Valparna är snart 3 veckor. Mamman är blandning mellan Engelsk cockerspaniel och Basset hound och pappan är renrasig engelsk cockerspaniel. Underbart söta, kommer självklart innan leverans vara chippade och besiktigade. Leveransklara i mitten på maj. Kan tingas mot en handpenning på 1500 kr som inte återbetalas. Mvh Jessica
23juni föddes 10st valpar efter trevliga föräldrar, modern är basset griffon-karelsk björnhund och fadern är wachtel-gråhund. Båda föräldrarna har använts till jakt på klövvilt, fadern även till eftersök och apportering. Valparna är lev klara vid 8 veckors ålder och kommer då vara vet besiktigade märkta och vaccinerade. 2 hanar och 2 tikar finns det kvar nu. Valparna är leveransklara 18 augusti. Bild 1: hane Bild 2: hane Bild 2: tik Bild 4: tik Bild 5: föräldrarna tiken till höger.
hundvalpar Vi har nu två hundvalpar till salu från en kull på 6 stycken. De är födda 12 Augusti och är nu två månader gamla och leveransklara. Mamman är en blandning mellan dansk- svensk gårdshund och fransk basset. Pappan är ren dansk-svensk gårdshund. Båda är tikar, de är väldigt sociala, keliga och trevliga. De är vana vid barn, katt, andra hundar, hästar, ankor och höns. Valparna springer lösa på gården och håller sig runt människor. De är veterinärbesiktade, vaccinerade och chippade. Marilyn, den ljusbrun fläckiga. Egla, den svart- vit fläckiga. Ring eller maila vid intresse!
Ville är till 75% Jack Russel och 25% Basset. En kanonblandning för att få lugna men ändå pigga valpar. Parningen sker här hemma och kostar 500 kr och då ingår ett extraförsök om det första inte tar sig. Sedan vill vi ha 500 kr för varje valp som föds.