Quantcast
Till salu inom: ”

basset säljes

Tidigare annonser till salu

Eddie Murphy är på bettet i denna blandning av iskall skräck och cool humor i regi av Wes Craven ('A Nightmare on Elm Street'). I rollen som vampyren Maximillian blir den populäre skådespelaren traktens fräckaste, mest djävulske och definitivt minst döde snubbe. Dessutom förvandlar sig Murphy till ytterligare två oslagbara personer: en småfet predikant och en ligist med rapp tunga. Angela Basset ('Score') spelar den snut vars liv sätts i gungning av Maximillians försök att göra henne till sin för alltid. I rollen som vampyrens olycklige och förtappade följeslagare ser vi Kadeem Hardison. Brooklyn må vara de odödligas hem nu när Max är i trakten - men det är livligare än någonsin!
Kevin Bacon och Fred Ward spelar två händiga killar från landet som leder ett gäng galna karaktärer i säkerhet i denna spännande och komiska monsterfilm. Just som Val McKee (Bacon) och Earl Basset (Ward) beslutar sig för att lämna Perfection, Nevada, börjar ett konstigt mullrande som hindrar dem från att åka. Med hjälp av en välutbildad seismologstudent (Finn Carter), upptäcker de att deras avlägsna stad är hemsökt av gigantiska människoätande varelser som lever under jord. Nu börjar kampen för att besegra dessa slemmiga underjordingar i en underhållande thriller med skådespelare som Michael Gross och Reba McEntire.
Väninnorna Savannah, Bernadine, Robin och Gloria letar alla efter samma sak: den stora kärleken. Bernadine trodde att hon hade hittat den, tills hennes man lämnade henne för en annan. Savannah och Robin är framgångsrika affärskvinnor men deras kärleksliv är verkligen utfattigt. Frånskilda Gloria försöker komma tillbaka in i matchen genom att flörta med sin nya granne? Whitney Houston och Angela Bassett har huvudrollerna i detta roliga och gripande relationsdrama om fyra kvinnor som genom sin unika vänskap stöttar varandra i vått och torrt.
Akeelah växer upp i ett tufft kvarter i Los Angeles, där det gäller att vara duktig i idrott eller kunna rappa. Men Akeelah är inte som andra - hon är bokstavligt talat en naturbegåvning på att stava, och med skicklig hjälp från läraren Joshua (LAURENCE FISHBURNE), och trots moderns (ANGELA BASSETT) protester, anmäler hon sig till en nationell stavningstävling. Fortare än du hinner stava till G-E-N-I-A-L, börjar Akeelah den hårda vägen mot den absoluta toppen ... -A som i Akeelah- är en upplyftande berättelse om att kämpa emot alla odds, att följa sin dröm, och att aldrig ge upp. Huvudrollen spelas av den charmiga, 11-åriga Keke Palmer - en prestation hon får väl godkänt för.
Hej, vi har en fantastisk renrasig Basset Hound på 2,5 år. Stamtavla o SKK reggad. Vi söker en halvfodervärd, dvs någon som vill ha honom till sällskap (och avel), vi säljer honom med bibehållen avelsrätt under ett år. Han är super mysig, men hundvana är ett måste (en basset är en basset). Han är rumsren, van vid andra hundar och att vara ensam. Berätta var ni bor och lite om er själva, så ringer jag upp. Vi hörs! mvh winston