Quantcast
Till salu inom: ”

bauhaus vattentunna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Miami Lime kökslampa , köksbelysning ifrån välkända Halo Tech som gjort sig kända för sin vackra och moderna design. Modern och stillren ljuskrona i krom med fem handgjorda glaskupor ink ljuskällor. För fast installation Produkt info: Mått: Total mått på lampan: Ø 58 cm Diameter på en lampa: ø10 cm Höjd:40 cm Färg: Glas/Lime Sockel: G9 33W Köpt på Bauhaus för 3 månader sen för 1600:- och är i absolut nyskick! Pris 800:- Passa på att köpa denna vackra ljuskrona nu och komplettera på Bauhaus med andra lampor i samma serie... http://www.bauhaus.se/miami-ljuskrona-5-l-2.html?nosto=nosto-searchpage-1#full-description Ps. Lägg till 200:- o få en vrid dimmer med på köpet ifall ni vill kunna dimra.
2 st exklusiva taklampor från Bauhaus, helt oanvända i oöppnad kartong. Väldigt fina och moderna lampor. 1. Markslöjd Höör, Snygg taklampa med stomme av svartkromad metall. Skärmarna är i läckert slipat glas, som ger ett fint sken. Justerbar sladdlängd, max 1,2 m, 5 lampkupor Nypris:1895 kr. Säljes för 700 kr 2. Markslöjd Amarant Pendel Krom Mycket exklusiv taklampa formad som en ramp med spotlights/spotar. Glaset i spotlighten är både frostat och klart. Nypris:1295kr jag säljer 500kr För mer info mejla eller ring! Narges
Bauhaus bokhylla säljes pga flytt. Snyggt och enkelt sätt att få upp både böcker, tavlor och fina saker på väggarna. Djupet på de flesta hyllplan är 20, några har djupet 30 cm. Lätta att såga och anpassa efter behov. Se antal hyllplan och konsoler på bilden, vi har även några extra delar som vi skickar med. Hör av dig om du vill ha fler detaljer! Hämtas i Stockholm, Kungsholmen.
Säljer ett antal lampor, alla fungerade Ljuskrona från Ikea i smidesmaterial 50 kr Taklampa med 4 spotlights i smidesmaterial 50 kr Vägglampa i glas och retro mönster i svart och vitt, från Bauhaus, 100 kr Två lampor i frostat glas, en för vägg och en fönsterlampa 50 kr för paret Två lampor i klart glas samt frostat glas för fönster, från Bauhaus, 50 kr för paret Två Barnlampor, en för tak och en för vägg, 50 kr för paret
Inbunden. 2000. 640s. 29,5x25x4,5c. 3,2kg. Mkt Fint Skick. Bauhausskolan bildades i Tyskland 1919 och bedrev undervisning fram till 1933 då nazisterna tvingade dem att stänga. Skolan var huvudsakligen inriktad på arkitekturutbildning, men man undervisade också i konst. Med sin program förklaring, konst och teknik en ny enhet ville de sammanfoga konst, skulptur, arkitektur och design för att på så vis minska klyftorna mellan finkultur och de lägre ansedda konsthantverkskunskaperna. Bauhaus har haft stort inflytande på modern konst och bland lärarna återfanns flera framstående konstnärer och arkitekter så som Vasilij Kandinskij, Johannes Itten och Paul Klee. Boken Bauhaus är ett omfattande och rikt illustrerat verk på över 600 sidor. Den ger en inblick i den historiska, kulturfilosofiska, politiska och pedagogiska miljön under tiden för skolans grundande. Här beskrivs också musiken, de fantasifulla festerna och skolans olika verkstäder där man som läsare kan upptäcka Bauhausprodukternas stora form och idérikedom. I ett avslutande teorikapitel blickar man bland annat framåt mot kommande möjligheter vad gäller formgivning.