Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad diskbänk stockholm säljes

Diskbänkar

Tumba

Tidigare annonser till salu

Möblerat rum i egen del i Villa uthyres till student, ej par eller husdjur. Gångavstånd till tunnelbanans gröna linje, linje 18. Du ska kunna visa att du studerar på högskola eller universitet i Stockholmsområdet. Inflyttning den första september. Två månaders förskottshyra. Vi vill att du är skötsam och att du är rökfri. Rummet är som en 'minilägenhet', med en egen ingång och innehåller köksdel, med diskbänk, kyl och spis. En egen dusch och toalett finns också. Vi misstänker att många kommer att svara så därför vill vi bara ha mailsvar, Sänd med den info du tycker vi behöver, så kontaktar vi dig.
Finnes: Stor 3:a på 84 kvadrat med uthyrningsdel, med fantastisk utsikt. 5 min till t-banestationen Hallonbergen, Sundbyberg och centrum. Med tunnelbanan tar det 8 min till t-centralen. Lägenheten är nyrenoverad i alla rum, samt nya golv. Vitvaror utbytta för 3 månader sedan. Varmluftsugn, nya klinker, diskmaskin, ny blandare och diskbänk etc Lägenheten har en stor balkong. Två toaletter, varav ett duschrum med tvätt/torktumlare. Uthyrningsdelen är en möjlighet för den som vill bo billigt och stort, om denna del hyrs ut så bor man på en 2:a på 68 kvadrat med en hyra på 4000 kr inklusive el.
Lägenheten är helt nyrenoverad. 3-stavs ek-parkett i hela lgh. Kök: nya vitvaror(allt utbytt)nya skåpsluckor, ny diskbänk, limergrönt-vitt(rutgolv).Stort badrum(stambytt 2008). Stor härlig balkong(morgonsol). Massor av bra förvaringsutrymmen. Källarkontor. Innergården genomgår just nu en helrenovering där allt blir nytt och fint. I vårt lilla centrum här i Dalen, så finns en fin badhall, apotek, en stor ica-butik, P & S gym, notar, pressbyrå och frissa. T-banestation Sandsborg, 4 stationer från södermalm. Bilder saknas pga att lgh är full med flyttkartonger=svårt att få en bra uppfattning om lgh.
Lägenheten är helt nyrenoverad. 3-stavs parkett i hela lgh. Kök: nya vitvaror(allt utbytt)nya skåpsluckor, ny diskbänk, limergrönt-vitt(rutgolv).Stort badrum(stambytt 2008). Stor härlig balkong(morgonsol). Massor av bra förvaringsutrymmen. Källarkontor. Innergården genomgår just nu en helrenovering där allt blir nytt och fint. I vårt lilla centrum här i Dalen, så finns en fin badhall, apotek, en stor ica-butik, P & S gym, notar, pressbyrå och frissa. T-banestation Sandsborg, 4 stationer från södermalm. Bilder saknas pga att lgh är full med flyttkartonger=svårt att få en bra uppfattning om lgh.
Spis - elektro helios Mikron - elektro helios Diskbänk med blandare Och alla skåp dimensioner är med på bilderna Ta allt eller en del av. kom med förslag. mitt pris för allt är 2000kr Jag kan även byta till något annat :) Allt i bra skick Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.