Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad diskbänk stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Välkomna att hyra vår 2 bädds stuga i Hagen, Ortalalund. På den 3000m2 stora tomten finns även torrdass och stuga med köksavdelning ( spis, kylskåp, micro, diskbänk, kaffebryggare och husgeråd ). Lugnt område med närhet till natur, buss och bad. De 3 stugorna har alla sjöutsikt och är belägna 150m från badplats/båtbrygga och 300m från busshållplats. El finns endast i stugan med köksavdelning och vatten finns framdraget vid tomtgränsen. Har ni båt finns det möjlighet till plats vid båtbryggan. Allergivänligt El ingår Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Trädgård Utedass Utegrill Uteplats med utemöbler
Finnes: Stor 3:a på 84 kvadrat med uthyrningsdel, med fantastisk utsikt. 5 min till t-banestationen Hallonbergen, Sundbyberg och centrum. Med tunnelbanan tar det 8 min till t-centralen. Lägenheten är nyrenoverad i alla rum, samt nya golv. Vitvaror utbytta för 3 månader sedan. Varmluftsugn, nya klinker, diskmaskin, ny blandare och diskbänk etc Lägenheten har en stor balkong. Två toaletter, varav ett duschrum med tvätt/torktumlare. Uthyrningsdelen är en möjlighet för den som vill bo billigt och stort, om denna del hyrs ut så bor man på en 2:a på 68 kvadrat med en hyra på 4000 kr inklusive el.
Lägenheten är helt nyrenoverad. 3-stavs ek-parkett i hela lgh. Kök: nya vitvaror(allt utbytt)nya skåpsluckor, ny diskbänk, limergrönt-vitt(rutgolv).Stort badrum(stambytt 2008). Stor härlig balkong(morgonsol). Massor av bra förvaringsutrymmen. Källarkontor. Innergården genomgår just nu en helrenovering där allt blir nytt och fint. I vårt lilla centrum här i Dalen, så finns en fin badhall, apotek, en stor ica-butik, P & S gym, notar, pressbyrå och frissa. T-banestation Sandsborg, 4 stationer från södermalm. Bilder saknas pga att lgh är full med flyttkartonger=svårt att få en bra uppfattning om lgh.
Lägenheten är helt nyrenoverad. 3-stavs parkett i hela lgh. Kök: nya vitvaror(allt utbytt)nya skåpsluckor, ny diskbänk, limergrönt-vitt(rutgolv).Stort badrum(stambytt 2008). Stor härlig balkong(morgonsol). Massor av bra förvaringsutrymmen. Källarkontor. Innergården genomgår just nu en helrenovering där allt blir nytt och fint. I vårt lilla centrum här i Dalen, så finns en fin badhall, apotek, en stor ica-butik, P & S gym, notar, pressbyrå och frissa. T-banestation Sandsborg, 4 stationer från södermalm. Bilder saknas pga att lgh är full med flyttkartonger=svårt att få en bra uppfattning om lgh.
Spis - elektro helios Mikron - elektro helios Diskbänk med blandare Och alla skåp dimensioner är med på bilderna Ta allt eller en del av. kom med förslag. mitt pris för allt är 2000kr Jag kan även byta till något annat :) Allt i bra skick Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.