Allt till salu inom "begagnad diskbänk stockholm"

Sortering:
Värmdö
19 dagar

IKEA FAKTUM

5 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
1 månader

Rostfri diskbänk för uteköket

500 kr
Blocket.se
Värmdö
1 månader

Ikea Faktum

16 000 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
1 månader

Mobil diskbänk/tvättställ,...

3 990 kr
Blocket.se
Tyresö
1 månader

Diskbänk 117x49

500 kr
Blocket.se
Butik Huddinge
1 månader

"Billigt" Utförsäljning Res...

Blocket.se
Norrtälje
1 månader

Komplett kök Exklusive Kyl/...

12 000 kr
Blocket.se
Lidingö
1 månader

Erfaren mångsidig hantverkare

Blocket.se
Värmdö
1 månader

Uttern 6200 DC

120 000 kr
Blocket.se
3 år

Mysig stuga

4 500 kr
Studentlya.nu
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Rum i villa uthyres till studerande

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Möblerat rum i egen del i Villa uthyres till student, ej par eller husdjur. Gångavstånd till tunnelbanans gröna linje, linje 18. Du ska kunna visa att du studerar på högskola eller universitet i Stockholmsområdet. Inflyttning den första september. Två månaders förskottshyra. Vi vill att du är skötsam och att du är rökfri. Rummet är som en 'minilägenhet', med en egen ingång och innehåller köksdel, med diskbänk, kyl och spis. En egen dusch och toalett finns också. Vi misstänker att många kommer att svara så därför vill vi bara ha mailsvar, Sänd med den info du tycker vi behöver, så kontaktar vi dig.
3 900 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Sundbyberg

3:a, 83kvm, Rissneleden 55, Sundbyberg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Finnes: Stor 3:a på 84 kvadrat med uthyrningsdel, med fantastisk utsikt. 5 min till t-banestationen Hallonbergen, Sundbyberg och centrum. Med tunnelbanan tar det 8 min till t-centralen. Lägenheten är nyrenoverad i alla rum, samt nya golv. Vitvaror utbytta för 3 månader sedan. Varmluftsugn, nya klinker, diskmaskin, ny blandare och diskbänk etc Lägenheten har en stor balkong. Två toaletter, varav ett duschrum med tvätt/torktumlare. Uthyrningsdelen är en möjlighet för den som vill bo billigt och stort, om denna del hyrs ut så bor man på en 2:a på 68 kvadrat med en hyra på 4000 kr inklusive el.
7 300 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Johanneshov

3.5:a, 88kvm, Bersågränd 62, 121 31 Enskededalen, Sverige, Johanneshov / Enskededalen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lägenheten är helt nyrenoverad. 3-stavs ek-parkett i hela lgh. Kök: nya vitvaror(allt utbytt)nya skåpsluckor, ny diskbänk, limergrönt-vitt(rutgolv).Stort badrum(stambytt 2008). Stor härlig balkong(morgonsol). Massor av bra förvaringsutrymmen. Källarkontor. Innergården genomgår just nu en helrenovering där allt blir nytt och fint. I vårt lilla centrum här i Dalen, så finns en fin badhall, apotek, en stor ica-butik, P & S gym, notar, pressbyrå och frissa. T-banestation Sandsborg, 4 stationer från södermalm. Bilder saknas pga att lgh är full med flyttkartonger=svårt att få en bra uppfattning om lgh.
8 168 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Johanneshov

3.5:a, 88kvm, Bersågränd 62, Johanneshov / Enskededalen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lägenheten är helt nyrenoverad. 3-stavs parkett i hela lgh. Kök: nya vitvaror(allt utbytt)nya skåpsluckor, ny diskbänk, limergrönt-vitt(rutgolv).Stort badrum(stambytt 2008). Stor härlig balkong(morgonsol). Massor av bra förvaringsutrymmen. Källarkontor. Innergården genomgår just nu en helrenovering där allt blir nytt och fint. I vårt lilla centrum här i Dalen, så finns en fin badhall, apotek, en stor ica-butik, P & S gym, notar, pressbyrå och frissa. T-banestation Sandsborg, 4 stationer från södermalm. Bilder saknas pga att lgh är full med flyttkartonger=svårt att få en bra uppfattning om lgh.
8 168 kr
Lägenhetsbyte.se
Kök  ·  Haninge

Hela köket ska bort

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Spis - elektro helios Mikron - elektro helios Diskbänk med blandare Och alla skåp dimensioner är med på bilderna Ta allt eller en del av. kom med förslag. mitt pris för allt är 2000kr Jag kan även byta till något annat :) Allt i bra skick Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj