Quantcast
Till salu inom

"begagnade diskbänkar göteborg säljes"

Göteborg
Idag

Kökbord+ barstolar

600 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

Fåtöljer

300 kr
Citiboard
Göteborg
Igår

Dj mixer packet

395 kr
Citiboard
Göteborg
Igår

Boots och känga skor

65 kr
Citiboard
Göteborg
Igår

Ljjus

200 kr
Citiboard
Göteborg
3 dagar

Diskbänk 200 cm

200 kr
ABC-Annons.se
Butik Västra Götalands län
12 år

Hyr Lägenhet Öckerö

Hyrahyra.se
Göteborg
3 dagar

Exporama diskbänk

7 000 kr
ABC-Annons.se
Västra Götalands län
12 år

Röd stuga vid sjöstrand

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Göteborg

Centralt rum 10 min t fots fr Järntorget

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Har ett rum på 16 m2 i lokal med toaletter och dusch som delas med ett par andra trevliga företagare som också övernattar ibland. Det är alltså en lokal som man inte kan skriva sig på, men allt annat finns (kök med matbord, ugn, mikro, spis, diskbänk, kyl, frys, och tvätt- och torkmaskin) inklusive bredband. El, elvärme och bredband ingår. TV-antenn finns. Vill ha 3.900 + moms. Detta kan diskuteras. Inflyttning så snart du kan. Den ligger 100 m från Stigbergstorget, med tre spårvagnslinjer, Hemköp, Willys och 10 minuters gångväg från Järntorget.
3 900 kr
Blocket.se
Kök  ·  Göteborg

En billig mini kök

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
TILL SALU EN VÄLDIGT FIN OCH FRÄSCHT MINI KÖK MED TILLHÖRANDE DISKBÄNK MED TVÅ ELPLATTOR,DISKMASKIN BOSCH.BLANDARE FM MATTSSON. DIMENSION#100MM-BRED 60MM DJUP 90MM HÖJD FINNS OCKSÅ EN TILLHÖRANDE ÖVERDEL 1METERX30X70. ALLA GREJER ÄR I FULLT FUNGERANDE SKICK. VID SNABB AFFÄR PRIS 1000KR. VID INTRESSE RING 0734369843
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Kontors / Boende Byrsa

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stor byrsa säljes. Passar bra som kontor eller för boende. 2 st rum och kokvrå, cirka 10 m2 styck. Kokvrå i mitten med diskbänk och fungerande kran. Vatten och el är draget i byrsan så det är bara att koppla på. Byrsan är i trä och har ett fönster i varje rum. Transport ingår i priset inom göteborg. Måste bort! Prutbar vid snabb affär! Ring eller maila vid intresse och visning.
20 000 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Majorna

2:a, 72kvm, Stigbergstorget, Majorna / Högsbo

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Vindslägenhet med öppen planlösning och terrass med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Lägenheten har ett separat sovrum och i övrigt en öppen planlösning med kök, vardagsrum, matplats och sittyta i ett stort rum med murstock i mitten. Stor terrass utan insyn, vilket även gäller övriga lägenheten. Magnifik utsikt över Göteborg från såväl fönster som terrass. Parkett i samtliga rum utom hallen där det ligger klinker. Badrummet är helkaklat med plastmatta på golvet. Lägenheten är nymålad 2011 samtidigt som köksbänk, diskbänk, spis och diskmaskin byttes ut till nytt. Även handfat och bänkskiva i badrum utbytta 2011. Hällspis, diskmaskin och tvättmaskin finns i lägenheten som också har säkerhetsdörr.
9 400 kr
Lägenhetsbyte.se
Övrigt  ·  Göteborg

Rum uthyres till veckopendlare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Rum i flerfamiljsvilla. Rummet har kökshörna (diskbänk, spis, kyl & frys, micro samt bra förvaringsskåp) samt egen ingång. Egen toalett i anslutning till rummet. Dusch i källare. El ingår i hyran. Nära till kommunikationer. För uthyrning söker vi endast pendlare som är rökfri och minst två månader. Ledigt fr.o.m november Maila kort om dig själv så hör vi av oss.
3 000 kr
Blocket.se