Quantcast
Till salu inom

"omplacering katt säljes"

Umeå
Igår

Omplacering katter

500 kr
Blocket.se
Kristianstad
3 dagar

Chinchilla Perser

12 000 kr
Blocket.se
Örebro
4 dagar

Ragdollkatter omplacering

5 000 kr
Blocket.se
Jönköping
8 dagar

Omplacering Cornish Rex

1 234 kr
Blocket.se
Sverige
3 dagar

Akut omplacering

500 kr
Blocket.se
Gnesta
5 dagar

Omplacering katt / katter

500 kr
Blocket.se
Katrineholm
5 dagar

Omplacering av Phille

500 kr
Blocket.se
Örebro
6 dagar

Hankatt 9 månader

1 000 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
8 dagar

Bengal 1 år med stamtavla,...

6 800 kr
Blocket.se
10 dagar

Omplacering två innekatter

500 kr
Blocket.se
Butik

Schleich Katt - 13836

29 kr
NYTT Plusshop
Butik

Klas Katt dricker kaffe

348 kr
NYTT Bokbörsen
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Hisingen

Hankatt för omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Jag har en kastrerad hankatt som heter Aramis född 26 okt -09. Han är rödrandig/vit och har bärnstensgula ögon (se bilder). Aramis är både busig och kelig, och skulle trivas bäst om han han kunde vistas ute, eftersom jag bara bor i en liten etta inne i stan och han behöver lite mer utrymme. En kattkompis vore inte helt fel heller. :) Så är ni intresserade och känner att han skulle passa in hemma hos er så är det bara att mejla mig, så kan jag berätta mer. Vill endast ha seriösa köpare och vill därför ha en symbolisk summa på 300 kr. Kattlåda och transportbur ingår.
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hisingen

Omplacering av min katt Lina

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en katt lina som är över 12 veckor hon blir 3 år i sommar. Jag har inte velat sälja henne eftersom jag älskar henne. Men tyvärr kan jag inte behålla henne av personliga skäl och flytt. Så nu säljer jag henne och helst så letar jag efter en familj där hon kan få vara frigående. Om det inte går så är det väldigt tråkigt eftersom jag själv är student så vet jag att det är svårt att ha katt. Lina är randig och ser ut som en tiger och är en svensk bonde korthårig katt. Pris diskuteras efter jag har hittat ett hem som passar henne.
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hisingen

Omplacering hankatt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Då vi skall flytta (nya hyresvärden godkänner ej husdjur), måste vi tyvärr omplacera vår älskade Hasse, eller Hans Melange som är hans fullständiga namn. Hasse är en okastrerad hankatt på ca 8 månader. Har hittills bara varit innekatt, men skulle med stor sannolikhet inte ha något emot att få vara ute också. Då behöver han dock vaccineras. Hasse är väldigt kelsjuk och trevlig. Naturligtvis följer alla hans "tillbehör" med, men det finns ingen transportbur till honom. Kan naturligtvis maila fler bilder vid intresse.
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Norrköping

Omplacering av katt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu vår 5 år gamla katt Findus pga flytt till en mindre lägenhet. Findus är en bruntigrerad kastrerad bondkatt (även avmaskad och vaccinerad, dock ej nyligen då han är innekatt) som älskar att leka både med människor och sina kattkompisar. Han är väldigt social och tycker även om att gosa. Findus behöver en husse och/eller matte som förstår hans behov av just uppmärksamhet och stimulans. Ett plus vore om det redan finns en katt i den nya familjen så att han får en naturlig lekkamrat. Findus finns i Norrköping och ni är varmt välkomna att träffa honom :)
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Skinnskatteberg

AKUT omplacering av vuxna katter

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Mina två underbara katter behöver omplaceras omgående då den som skulle ta dem avbokade i all hast. Jag flyttar den 19:e till en lägenhet och de är vana att få vara ute och därför kan jag inte ta med dem. De är mycket sociala och mysiga och jag ser helst att de kommer tillsammans. Hon på bilden är Cajsa och är 4 år, Lucky fick jag ingen bra bild på men det kan skickas senare, hon är 3 år och grårandig.
100 kr
Blocket.se