Quantcast
Till salu inom: ”

begagnat staket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tre munkjackor

Norrköping
Kängor / Skor

Norrköping
Svart Väska!

Borås
Skjorta

Borås

Tidigare annonser till salu

Massor med leksaker från Brio och KidsWood. Klossar, runda och fyrkantiga att bygga torn med, en tusenfoting att bygga ihop och ta isär, Nalle Puh- båt med klossar, bondgård med djur och staket, samt en hel del små lekdjur. Perfekt för barn som älskar att plocka, lägga i och plocka ur :D Allt är begagnat men i bra skick. Kontakta mig gärna via telefon, om jag inte svarar så ringer jag upp snarast.
I fint begagnat skick. Nypris 2995 kr. Kvitto finns, inköpt 20120807. Garantin gäller än. Färgspruta för målning av byggnader, staket, innertak, innerväggar m.m. Uppsugningslang med filter. Spruthandtag med lans (tillbehör, värde 129 kr) för bättre räckvidd samt utbytbart munstycke. Kraftig slang med metallfjädrar för bästa hållbarhet. För användning av vattenbaserade färger. Maxflöde: 1 liter/min. Anslutningssladd: 2 m. Munstycke Ø0,42 mm, typ 517. Slanglängd: 10 m. Max arbetstryck: 200 bar. Flöde: 1 l/min. Effekt: 370 W. Spänning: 230 V.
2år gammalt. Knappt använt. Den här modellen passar medelstora och stora hundar, upp till cirka 70 cm i mankhöjd. Hastigheten är 1-16 km/tim. Löpytan är 182,5 x 41 cm och nettovikten är 62 kg. Maxvikt för hund 80 kg. På den här modellen kan du justera lutningen. Löpbandet har staket. OBS! Fabriken har ändrat tillverkningen och löpbandet tillverkas nu utan den främre och bakre grinden. Eftersom nästan inga av våra kunder använder dessa tyckte vi det var ett bättre alternativ än att fabriken skulle höja priset på löpbandet. Finns utanför Enköping
Hej. Vi har byggt om i trädgårn och säljer ett ihåligt staket om 3 delar. 2 st fyrkantiga 180 cm x 180 cm 1 st avslut "snestaket" 102 x 180 cm Nypris ligger på 599:- /st för stora och 299:- för lilla. (Totalt 1497:-) De har stått ute några år så avsolut inte som nya, men ändå ok begagnat skick så vi säljer alla 3 för endast 400 kr. Finns att hämta i Örby villaområde.
Dockskåp Lundby. Begagnat men med en oanvänd gräsmatta + staket att sätta fast på framsidan. Okej skick förutom ett solblekt papperstak som har krusat sig. Allting inuti kommer också med på köpet: flera olika sängar, två toaletter, köksmöbler, spis, TV, matsalsmöbler, kattfamilj, öppen spis, barnvagn, rutshkana, griffeltavla, diverse småsaker och flera små dockor. 350 kr. Kan diskuteras vid en snabb affär. Avhämtas i Bromma. Ring efter kl 12 för då nås vi säkrast.