Quantcast
Till salu inom: ”

fotvård verktyg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Plats för fotvård uthyres Hej jag har en frisörsalong som ligger i Hötorgets (T). Jag har plats för uthyrning till en som jobbar med fotvård. Det finns inga möbler eller verktyg, det får ni ta med. Jag letar efter en som är lung av sig och helst ha kunder sedan tidigare annars så är du fri du kommer och går som du vill för mer info ring Julyet på 0739721467 tack :-)! Du hittar oss på desingklippoteket i Hötorgets (T) uppgång sergelsgatan
Etablerad medicinsk fotvård i Åkersberga. Inklusive inredning, maskin, stol, arbetsbord, verktyg m.m. Lokalen ligger centralt. Trevlig bostadsrättsförening, låg hyra. Kliniken startades 2003, bytte ägare 2010. Renoverades 2010 samt 2014. Kundstocken är en trogen skara som många funnits med sedan 2003. I dagsläget annonserar jag inte, ca 15-20 kunder i veckan. I hyran ingår parkeringsplats och värme. Idag finns 2 hyres gäster i lokalen. 1 st medicinsk massör och 1st ansiktsbehandling/massör.
Gele nytt sett naturella 299kr Fransk eller glitter 399kr Shellac äkta CND fr 240kr Mer på salong: Vaxning hela kroppen Fotvård, även med shellac o gele Ögonfransförlängning Ögonfrans färgning o formning av ögonbryn med permanenta färg som håller ca 1 månad. Är diplomerad och har många år erfarenhet bakom mig, använder produkter av bra märke som tillverkas i EU och USA, sertifierade att säljas o användas i Sverige: CND, magnetic, NG , tyska tillverkare vad gäller instrument och verktyg. Kolla alla ord priser på www.salongaloha.com Erbjudande gäller under november-december Sms 0762446344 för att boka.
Behandlingsstol, bord med lådor,avlastningsbord, hylla, 2 fotvårdsapparater, verktyg för 8 beh, varulager et.c. Lokalen ingår ej.
Har haft min verksamhet igång ett tag men känner att det inte är min sak. Jag har två maskiner en som är ny och en lite äldre. En fotvårds stol, verktyg och allt som hör till en fotvårds salong.