Quantcast
Till salu inom: ”

betongbalk säljes

F

Tidigare annonser till salu

En underbar lägenhet på kungshöjd, mitt inne i stan ett stenkast från kungsgatan. Högt i tak (över 3m) med betongbalkar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är luftig och med en studiokänsla. Helkaklat badrum med värmegolv. Klinker i kök och hall. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. Det finns en fantastisk gemensam takterrass på 150kvm med utsikt över hamninloppet. Tvättstuga på samma våningsplan. Källarförråd. Hyran är 6661kr. Önskas: En liten tvåa, alternativt en större etta. Helst innanför vallgraven eller haga/linnéstaden.
Rejäla betongbalkar som exempelvis passar bra att använda till kantsten, till stödmur, underlag vid altanbygge, för en odlingsbänk eller liknande. Välvda/rundade med måtten: Längd 200 cm Bredd 21 cm Höjd 15 cm Transport kan ev ordnas mot avgift, annars avhämtning. Totalt finns 165 st för försäljning, 30 kr/st eller bud vid köp av minst 50 st. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Komlett cementgjuteri inklusive byggnader och inventarier, beläget mellan Varberg och Falkenberg. Betongstation med materialfickor och två blandare. Betongtransportvagn Tre hallar med traverser (upp till 5 ton). Tre gjutbord för element. Stålformar för betongplintar i olika storlekar Stålformar för betongbalk till plintgrund. Stålformar för stödelement och foderkrubbor mm. Arbetsbod med kontor och omklädningsrum. Fiberbredband indraget. Uppvärmning med flispanna och delvis med el. Totalbyggnadsyta ca 650 kvm. Tomtareal ca 11000 kvm Utöver detta finns separat öppen byggnad med flisficka och förråd under tak. Verksamheten är idag vilande p.g.a dödsfall.
3 st. Betongbalkar nya. Längd 5700 x 210 x 210. Endast telefon.