Quantcast
Till salu inom: ”

bilbarnstol blixten mcqueen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Blixten McQueen bilbarnstol Går att ta av ryggen så det blir bara en stolskudde 250kr Ett babyskydd i grått/rött med solskydd, medföljande bas! ( Ej isofix) Lätt för både isättning och uttagning. 0-9kg 300kr Ett babyskydd i beige/ljusbrun med solskydd, medföljande bas! ( ej isofix) Lätt för isättning o uttagning. 0-9kg 300kr Nytvättade men hund finns i hemmet Givetvis okrockade!!! Priset kan diskuteras vid snabb o smidig affär!
Två bilbarnstolar, Maxi Cosi Mobi samt en Acta Graco säljes. Maxi Cosin (den till vänster på bilden) är inköpt 2009 och är i bra skick. Säljes för 1000 kr. Acta Graco stolen (till höger på bilden) är något äldre och i fullt dugligt skick. Säljes för 300kr. Naturligtvis har ingen stol varit med i en krock. Säljer också en trehjuling med Blixten McQueen för 200kr. Den är i fullgott skick och har en stång som man kan skjuta på trehjulingen med. Perfekt för de lite mindre barnen som inte kan cykla själv.
Säljer en Be safe izi kid inkl -manual -spännremmar -stolstöd ingår även Blixten McQueen ryggskydd.
Akta Graco Junior Special Edition 1 st Blixten McQueen 1 st Prinsessor 500 kr / st Vid köp av båda: 900 kr
Två stycken likadana bilbarnstolar Graco med Blixten McQueen-tryck från filmen "Bilar" säljes för 300kr/styck eller båda för 500kr. Fint skick och nytvättad klädsel. Dubbla mugghållare och enkel justering i höjdled för barn mellan 15 och 36kg.