Quantcast
Till salu inom: ”

bilkudde biltema säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Biltema
F
Mjölby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cykelkärra från Biltema. Två barn bredvid varandra. 5-punkts säkerhetsbälten. 20"-hjul med snabbkoppling, däck 20 x 1,75. Framstycke med myggnät samt nedvikbart regnskydd av transparent vinylplast. Förvaringsutrymme med stor nätficka bakom ryggstödet. Reflex. Dragstång med kopplingsanordning för montering på cykelns bakre hjulbult. 2 st kopplingar för montering på var sin cykel medföljer. Välvårdad. 700 kr. Dessutom bilkudde av enklare modell med ryggstöd med bältesstyrning. 100 kr.
Säljer en bilkudde i plast från Biltema. Kudden är lite använd Sitsen går att torka av 60:-
En Bilbarnstol Maxi Cosi Rodi. Framåtvänd för barn fr 15 kg. Höj-och sänkbart nackstöd. Ryggstödet kan tas bort så att det blir en bilkudde när stolen blir för liten. Pris 500 kr Bilkudde, Biltema: 50 kr
En barnvagn med regnskydd och sele säljes. Ett liggunderlag medföljer men det är lite solblekt. Vagnen är i bra skick. Det enda som saknas är en "skyddskopp" vid ena hjulet. Har också en bilkudde från Biltema, 50 kr.
Bilbarnstol Britax Römer Star Riser med avtagbart ryggstöd, 15-36 kg Ryggstödet kan höjas eller tas bort för att göra om stolen till en bilkudde. Pris 150 kr, prutat och klart! Två bilkuddar från Biltema, 15-36 kg En bilkudde från Toyota, 15-36 kg Pris 50 kr för alla tre bilkuddarna tillsammans, prutat och klart! Allt för avhämtning i Trollbäcken i Tyresö.