Quantcast
Till salu inom: ”

billig amstaff valp till salu säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Måste tyvärr sälja vår 5 månaders valp pga ändrade levnadsförhållande. Då hon inte får den tid hon förtjänar. Lia är en liten glad och trevlig tik som älskar att träffa på nya människor och hundar. Hon är både vaccinerad och avmaskad. Det är väldigt viktigt för oss att hon kommer till ett kärleksfullt hem där ni kan ge hon den tid och kärlek hon behöver! Jag söker seriösa och ansvarsfulla köpare över 20 år och du ska ha hundvana sen tidigare!
Amstaff valp på 4 månader säljes billig på grund av tidsbrist. Valpen är snäll mot andra hundar och mäniskor. Den är inte vaccinerad än efter som jag hade ingen tid för att jag går i skola och har mycket att arbeta med. Hans päls är just brun och svart run näsan. Eftersom han är inte vaccinerad priset är 2500 och inte 3000. Vid snabb köp priset kan diskuteras lite. Om du vill köpa hunden vi kan möta i stan kanske T-centralen eller Slussen. Ring mig
Finns det någon som vill ta hand om våran lilla Nowa? Nowa är en amstaff tik som är född den 20/11-2010. på grund av att ja måste börja arbeta så kan ja inte ha kvar henne. Hon är van vid barn och andra hundar. Vill ni veta mer om henne så är det bara o höra av sej. ja är väldigt noga med vart hon hamnar. säljes ej till någon under 25 år.
Letar du efter en SKK registrerad amstaff valp och har ett rastypiskt temprament och ser ut som en amstaff? Inte alltid lätt att hitta! Här finns bilder på pappan till valparna http://youtu.be/Q6xAMR7-w4w Mer bilder och information om valpar hittar du på www.prettypoison.se När valparna är 8 veckor är de redo att flytta. Ännu finns det valpar att tinga. Pris 10 000 - 16 000
Hej! Vi har nu fått tillbaka vår Alpha hane på grund av ett oseriöst köp. Vi söker nu ett livslångt hem till honom. Hans säljs inte som kamp och statushund enbart som familjehund. Han är 9 v gammal fyller 10 v tisdag den 24/5. Han är vaccinerad, chippad, avmaskad och veterinärs besiktad. Pris kan diskuteras vid snabb affär och rätt person. Endast seriösa köpare hör av er annars behöver ni inte höra av er!!!