Till salu inom

"schäfer amstaff blandning säljes"

Butik Sandviken
Idag

Ski-Doo MXZ XRS 850 E-Tec -22

177 975 kr
Blocket.se
Tyresö
Idag

Renrasig American Staffords...

Blocket.se
Sollentuna
Idag

Kompletta legobyggen med ti...

2 750 kr
Blocket.se
Butik Knivsta
Idag

Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 4...

294 800 kr
Blocket.se
Boden
Idag

Söker nytt livslångt hem

2 000 kr
Blocket.se
Vänersborg
Idag

Underbara kattungar till salu

2 000 kr
Blocket.se
Älvdalen
Idag

Långhåriga kattungar

1 800 kr
Blocket.se
Idag

Pedaler

1 200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Sigtuna

Supersöt Blandisvalp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Måste tyvärr sälja vidare våran lilla blandis valp Enzo pga ändrade arbetsförhållanden. Han är lite över 8 veckor. Han är en blandning mellan Schäfer/golden & Amstaff. Supergo liten kille som älskar människor och barn, van vid hästar andra hundar och katter. Han är duktig på att gå i koppel och gillar att vara ute och busa, han är jätteduktig på att kissa och bajsa ute. Skulle passa perfekt i en familj som gillar att ta med sin hund ut på massa skoj! När valpen säljs är han Chippad vaccinerad och har ett besiktningsintyg inte äldre än 7 dagar. Ring eller maila för mer info!
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Hanvalp på 6 mån söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Sagbab är en hanvalp på 6 mån (född 3/7-11), och är en blandning mellan amstaff, rottweiler, schäfer samt weimeraner. Han är chippad, reg hos jordbruksverket och har fått sin första spruta. Han är en lekfull, kärleksfull och lättlärd pojke. Han kan lite vardagskommandon så som sitt och ligg m.fl. Han är lydig och förstår vad nej betyder. Han kan även vara ensam hemma under långa perioder. Han går bra med andra hundar. Om detta låter intressant så maila eller ring för mer information. Fler bilder finns. Pris kan diskuteras något.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Blandrashane 2år för omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej, Det är med största sorg som Fiasco måste flytta, vi känner att han behöver komma till någon som kan erbjuda honom mer tid. Han är en energisk hund, blandning mellan Rottweiler, Amstaff och Schäfer. Lättlärd och fungerar super med våra katter. Tycker det är jätteviktigt att han kommer till ett bra hem till folk som verkligen kan ge honom vad han behöver. Kanske någon som vill hålla på med spår, eller annan aktivitet. Vid intresse, ring Isaac på tel: 0702805607 Eller vår tränare, Åsa på tel 070-756 02 34, alt e-posta henne på hundsvans@telia.com, så berättar vi mer.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej jag heter Saxxon och är 14v gammal, jag letar efter en nykter/skötsam kärleksfull familj på landet som vill leva hela mitt liv med mig. Min pappa är en go snubbe med en blandning av Dobberman/Schäfer och min mamma är en mysig amstaff blandning. Mina 9 syskon har hittat ett hem, men jag måste omplaceras pga ändring hos min familj! Självklart är jag vaccinerad,chippad,avmaskad. Jag är jättesnäll och busig och älskar att pussas och kramas dessutom är jag duktig på att gå i koppel. om ni är intresserad eller vill ha mer information så hör gärna av er till min matte eller husse!
3 000 kr
Blocket.se

Schäfer blandis

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En underbar tik på 11v behöver kärleksfullt hem! Dimma är väldigt social, lugn och framåt. van med dammsugare, barn, katter och stora och små hundar. Mamman är 67% schäfer resterande blandning: Dobberman/labrador/amstaff Pappa är 100% Schäfer vi har båda föräldrarna hemma. Båda föräldrarna är väldigt lugna och snälla. kom gärna och hälsa på och träffa dom och se vilka godingar de är :) vacc, bes, cipp och regelbundet avmaskad och doldafel försäkring 3 år. INGEN avbetalning!! maila eller ring vid intresse och endast serigösa göra sig besvär!
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj