Quantcast
Till salu inom: ”

billiga crossar 150cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ljusstake

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

nu ska pärlan bort, för jag ska köpa något större! det är en exxo midsize 150cc -08 som har haft 2 ägare med mig! olja bytt var 10:e timme, och tändstift 3 gånger den är i superskick och går som en klocka. man får med ett extra kåpset, en triangelstöd och en hemma gjord pall om man vill! nås på mail och telefon. maila för fler bilder! OBS!! bra kvalite, inte kinaskräp! kan byta mot cross, kan betala för en nyare cross! MVH//Gustav
Hej! Säljer nu våra leksaker som är otroligt roliga att leka med på dagarna. Alla fungerar utmärkt och har aldrig haft några större problem med dem. Bild 2 Den svarta dirtbiken är en 200cc och det är en ny monterad startmotor på, och den har ett hyfsat slitet bakdäck som kan behövas bytas annars är det inget fel med den den säljs för 4000kr Den svart /blå dirtbiken är en 150cc som går utmärkt. Ny gasvire/gashandtag , bakdäck , fotpinnar mm Säljer ut denna för 3500kr Kan bytas mot annat motorfordon te.x fyrhjuling,crosscart,moped.. kom med förslag Bild 3 Den gröna dirtbiken är en 110cc som är ett utmärkt val för någon nybörjare som vill lära sig köra cross. Saknar höger bak-kåpa och stänkskyddet bak. Säljs för 1200kr Kan gå ner i pris på alla fordon vid en snabb och smidig affär. MVH Tobias. Ring hälst men kollar Mail med.
Hej Säljer min 150cc. Går riktigt bra och väldigt fort! Har aldrig haft något problem med den. Enda skönhets felet på den är att det inte är riktigt rätt modell på sadeln. Men den är hur skön att sitta på och funkar utmärkt!!! Jag vet inte hur fort den går då ingen har vågat hålla full gas på den. Så fort går den!! Mejla vid intresse eller skicka sms. 073-4273813 Säljer den för 3900 då jag är i stort behov av pengar nu i dagarna. Först till kvarn!! *Lite billigare vid snabb affär!* Fråga på ifall du undrar något!