Quantcast
Till salu inom: ”

cross 85cc säljes

Cross -14

Alingsås

Tidigare annonser till salu

Hej säljer nu min cross pga sugen på större. Det är en Suzuki 85cc i mycket bra skick. kolv bytt va tjugonde timme och olja va tredje timme. Går riktigt fint och piggt. har aldrig krånglat för mig och startar alltid. Det som är bytt nyligen är kolv,olja,nya däck både fram och bak, broms belägg fram och bak. Medföljer, två extra kåpsett, några extra filter, orginal styre, stöd, och lite till har säkert glömt något.
Jag säljer min cross pga tidsbrist, tjejkörd och jag har inte kört många gånger sen jag köpte den. Nytt bakhjul + plast till fram och bak skärmen följer med. Modellår: -05 Skyddsjacka (Zandona) är knappt använt och den är i strl M. Stövlarna (Diadora) är också i fint skick, köpte dom samtidigt som ryggskyddet, dom är i strl 37. Säljes tillsammans förr 1000kr Maila för fler bilder.
Tappat intresset för min cross, så jag försöker denna vägen å bli av med den! Yamaha 85 cc. Gör ca 110-115km/tim. Inga problem med den under tiden jag haft den! Aldrig tävlingskörd. Bromsbelägg, å en skivbroms, instruktionsbok skickar jag med, även ett slags stöd som man kan ställa upp den på. Har även cross kläder, stövlar stl 44, skydd, handskar, hjälm å glasögon. Ett bud på ALLT så kan vi börja diskutera!