Quantcast
Till salu inom: ”

250cc cross billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

V70 i bra skick! utrustning: ecc, elhissar, elspeglar, beige halvskinn, cd, motorvärmare och kupevärmar uttag, larm, farthållare, färddator och drag. olja och filter byttes igår. sommar o vinterdäck på alufälgar. vinterdäcken är 15 tum och använda en halv sässong. sommardäcken är 16 tum, 2 bra och 2 mindre bra. Oljesprutad i alla fall dom 3 sista åren. 2 styrleder och länkarm är nya. går billigt! 0,82 på blandad körning. Bilen har gått 22864 mil. Ring för mer info! kan eventuellt bytas mot cross/enduro minst 250 cc eller nåt annat spännande! kom med förslag! 25000 eller högstbjudande!
Rejäl hoj för den som vill ha en bra och galant hel cross. Går som ett skott och fungerar perfekt. Startar lätt vid uppvärming och den är fixad i blå färg, även bytt framskärm och stift och servad med jämna mellanrum. Den är både tjej och killkörd. Inbyggd höj och sänkningssats dvs du kan höja och sänka hojen efter din längd. Motorn och växellådan är genomgången och felfri. Billigare vid snabb affär. Bara att slå en pling.
Arctic cat Zl500 -99 i fint skick! Går fint i motor och fint chassie. lite sprickor i huven men skotern är ju inte ny! Sitter en 22mm matta på den men följer med en 32mm matta som är lite sliten men kan vara värt att sätta dit! Sitter ny rem som gått bara 2 mil! Sitter C&A Pro skidor på nu 8"(20,3cm) breda Pris 4000kr ny! Bara vare med i 2 mil! Pris med C&A pro skidorna 20 000kr Pris annars 17 000kr Billigare vid Snabb affär! Ring,maila,smsa! BYTES mot cross 250cc!!
Hejsan! ska nu sälja min fyrhjuling p.g.a att jag inte använder den särskilt mycket längre. Går bra i motor och låda. 16hk 5 växlad cross styre hyffsat bra däck spraylackade kåpor (mattsvart) baklampa men ej framlampa svetsad bakaxel, har hållt hur länge som helst för mig under den tiden jag har kört. Ägt den i ett par år så det ska inte vara någon fara :) Säljer den billigt för den bara står nu, 5000 kr MVH jonathan
Fin och bra cross säljes till bra pris. Den har gått ca 130 timmar. Jag har kört ca 30 timmar, och hon som hade den innan ca 100 timmar. Den är välskött och servad var femtionde timme och oljan är bytt var tionde timme samt oljefilter var femte timme. Luftfilter bytt efter varje körning. Saker som följer med: 4 plast kit. 5 luftfilter. Säljes pga tappat intresse. Hör av er för mer information och bilder. 30000, billigare vid snabb affär.