Quantcast
Till salu inom: ”

cross 125cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tänkte sälja min cross då annat måste prioriteras. De är en Kx250 från 2000. Kolven har gått ca 10h. Har renoverat kicken med nya drev o fjäder, passade även på att byta packningar till vatten pumpen. Framgaffeln har börjat läcka lite så kan vara värt att byta packboxar i den och även byta broms belägg bak. Fiddyn på bilden e också till salu. De är en 4växlad 125cc. Vill ha 4000:- för den. Tveka inte på att höra av er om ni undrar över nåt..
Vet inte vad det är för märke, han jag köpte den av visste inte heller (kvitto finns). Antagligen ett Kinesiskt märke (du kanske vet? Annars är det nog inte så svårt att ta reda på av någon som är duktig) Årsmodell är av 2009 och stått still sedan dess, inhomhus hela tiden. Jag är den enda som har kört med den och kört max 3km. Säljes p.g.a platsbrist - Elstart - Skivbromsar - 5 växlar - Nytt batteri (April 2011) Lättstartad och går väldigt bra, inga skrapmärken eller nåt.
Hej! Nu är det dax att sälja crossen. Det är en Suzuki rm 125cc årsmodell 95. Motorn går mycket fint och crossen är i allmänt bra skick. Bakdämparen är helt nyrenoverad och det sitter ett så gott som nytt bakdäck på. Framgaffeln är dock dålig och skulle behöva renoveras. Det medföljer också ett extra bakdäck, ett dubbat framdäck och diverse plast. Hör gärna av dig för mer info! MVH/ Markus
Tjenare! Då var det dags att sälja crossen. Den är lättstartad och går bra i motor och låda. Oljan är bytt med täta mellanrum. Nytt bakdäck och stift. Är lite glapp i svingen men är inget man stör sig på. Kan tänkas byta mot bes & skattad bakhjulsdriven bil i samma prisklass. Pris: 8000:- BVSA! Mvh, Robin.
Nu säljer jag BMW:n för jag har köpt en ny bil. Säljes som reservdelsbil eller gds bil. Vet inte riktigt vad som är fel men motorn är Inge vidare. Går att starta men dricker olja och tickar. Sen är det en bula och repor i dörren på passagerarsidan. EJ skattad eller besiktigad. PRIS BUD. Kan även tänka mig byten. GÄRNA en CROSS men då MINST 125cc. Maila förslag eller prisidé. Mvh Tobias.