Quantcast
Till salu inom: ”

tws 125cc fiddy billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

tja säljer 2 st fiddys. bild 1 är en snakepit 125cc går riktigt bra utom en sak oljeringen börjar ge efter men billigt och enkelt att byta. sitter mc däck på lite slitet bak annars fint kostar ungefär 2000-2500 nya. bild 2 är en fiddy i delar en TWS 110cc. allt finns så de är bara att sätta ihop och köra eller använd som reservfiddy. saknas broms. och lamellerna har fastnat så kopplingen funkar inte men bara att dela på motorn o röra på dem så ska de nog funka igen. snakepiten vill jag ha 3000 för pga av fälgarna och riktigt fin för utom oljeringen. TWSen vill jag ha 1000 kr för! tar du båda kan jag sälja det för 3500 kr! OBS vet ej modellår.
Nu har Grabben tröttnat..En riktigt stabil hoj.. ingen skräp betydligt bättre kvalité än billiga fiddy.. sitter "unbreakebale" handtag på, justerbara dämpare. Friska däck.. startar och går fint i motor. 4 takt 4 växlad ca 95cm sadelhöjd. Passar ca 8- 13 åringar.. (även pappa kan köra på den ;-) urstark, med ett skönt vrid! Några skråmor finns på plast men ger ett snyggt intryck. Hämtas i Nässjö Nypris 20 000 kr
Säljer nu min fiddy Tws Pro 125cc -08 då den bara står. Mycket fint skick och inte körd så mycket. Ring för mer info. Billigare vid snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hej! nu ska min lilla älskling bort (pga vill ha moppe) Det har alltid startat och funkat utan problem så det är en fiddy av bra kvalité och inget billigt skräp! Ny priset är cirka 17000:- så jag tänkte mig 5000 vid snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
125 kubikare som är lite körd, bra skick, går bra i motor. 1800:- billigare vid en snabb och smidig affär