Quantcast
Till salu inom: ”

billiga godkända mopedlås abus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Rädd om mopeden eller cykeln? Satsa då på ett Abus Granit X-plus. Extremt prisvärt och starkt lås - godkänt av försäkringsbolag för moped och cykel. Abus Granit X-plus har sex tons drag- och 13 tons klippmotstånd som gör tjuvar arbetslösa. Ett av de bästa bygellåsen på marknaden med Abus svårforcerade Powercell-låshus. Abus Granit X-plus 54 har också över en miljon unika nyckelkombinationer. Chansen är alltså en på miljonen att någon med nyckel till ett Abus X-plus kan låsa upp ditt lås. Du hittar det till kanonpris i vår licensierade lågprisbutik på nätet - tillsammans med över 1000 andra produkter. www.laskompaniet.se Direktlänk: http://www.laskompaniet.se/Shop/Index.php?sArtIdab89
Abus City Chain X-Plus 140cm. Låshuset är uppbyggt med ABUS Powerlink samma teknologi som finns i ABUS Extreme Chain 59. Tillsammans med en 10 mm sexkantskätting och ABUS unika X-plus nyckel får du en ännu starkare och mer prisvärd kätting. Levereras med ABUS unika låsgaranti på 1000:- för moped. OBS: trots att låset uppnår de krav som ställs för MC av svenska försäkringsbolag, rekommenderas det endast till cykel och moped. Godkänt för MC, moped och cykel.
Sveriges mest sålda mopedlås - godkänt av SSF och försäkringsbolagen Godkänt av SSF och svenska försäkringsbolag för låsning av moped och skoter Kättinglås med integrerat låshus och dyrksäker X-pluscylinder Granithårda sexkantiga länkar med 9 mm diameter Klädd med nylontextil för att inte repa och för att vara smidig Nypris i butik idag ca 1.400:- kan hämtas eller så kan jag skicka detta porto ingår använt 3 ggr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Sålde nyligen min moped & då har jag ingen användning utav låstet heller. Låset är godkänt hos försäkringsbolagen och jag köpte det för 1190:- sommaren 2012. Vill bli av med det snabbt så det säljs för 600:- Då det finns små barn i hushållet så första kontakten sker via mail, tack. Två nycklar finns. Billigare vid snabb affär. Mvh Nadine
Söker du ett billigt, men ändå godkänt och riktigt starkt mopedlås? Då ska du satsa på Abus Granit X-plus. 6 tons drag- och 13 tons klippmotstånd gör tjuvarna arbetslösa. Godkänt av Svenska Stöldskyddsföreningen för låsning av cykel och moped.