Allt till salu inom "billiga godkända mopedlås abus"

Sortering:
Nissan Leaf
Trollhättan
Idag

Nissan Leaf Visa liknande

155 000 kr
Blocket.se
Markis 4,3 meter
Örebro
Idag

Markis 4,3 meter Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
sparkcykel
Skellefteå
Idag

sparkcykel Visa liknande

250 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

MC-delar och Tillbehör  ·  Simrishamn

MC/mopedlås Abus City Chain

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Abus City Chain X-Plus 140cm. Låshuset är uppbyggt med ABUS Powerlink samma teknologi som finns i ABUS Extreme Chain 59. Tillsammans med en 10 mm sexkantskätting och ABUS unika X-plus nyckel får du en ännu starkare och mer prisvärd kätting. Levereras med ABUS unika låsgaranti på 1000:- för moped. OBS: trots att låset uppnår de krav som ställs för MC av svenska försäkringsbolag, rekommenderas det endast till cykel och moped. Godkänt för MC, moped och cykel.
1 499 kr
Blocket.se

Nytt abus lås city chain plus

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Sveriges mest sålda mopedlås - godkänt av SSF och försäkringsbolagen Godkänt av SSF och svenska försäkringsbolag för låsning av moped och skoter Kättinglås med integrerat låshus och dyrksäker X-pluscylinder Granithårda sexkantiga länkar med 9 mm diameter Klädd med nylontextil för att inte repa och för att vara smidig Nypris i butik idag ca 1.400:- kan hämtas eller så kan jag skicka detta porto ingår använt 3 ggr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
900 kr
Blocket.se

Godkänt abus mopedlås billigt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Sålde nyligen min moped & då har jag ingen användning utav låstet heller. Låset är godkänt hos försäkringsbolagen och jag köpte det för 1190:- sommaren 2012. Vill bli av med det snabbt så det säljs för 600:- Då det finns små barn i hushållet så första kontakten sker via mail, tack. Två nycklar finns. Billigare vid snabb affär. Mvh Nadine
600 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Göteborg

Billigaste mopedlåsen på nätet?

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 år
Söker du ett billigt, men ändå godkänt och riktigt starkt mopedlås? Då ska du satsa på Abus Granit X-plus. 6 tons drag- och 13 tons klippmotstånd gör tjuvarna arbetslösa. Godkänt av Svenska Stöldskyddsföreningen för låsning av cykel och moped.
875 kr
Annonsera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj