Quantcast
Till salu inom: ”

bilverkstad söndagsöppet stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Om företaget Arena Personal söker nu för kunds räkning Däckmontörer inför den stundande däcksäsongen. Vår kund är en välkänd bilverkstad som har verkstäder runt om i Stockholm. Arbetsuppgifter I tjänsten som Däckmontör kommer du arbeta med samtliga förekommande arbetsuppgifter inom däck och fälg hos vår kund. Du bör vara förberedd på att arbetet är fysiskt krävande. Vi söker dig som är händigt lagd, har bra fysik och kan arbeta under vårens däcksäsong. Har du tidigare erfarenhet som däckmontör är detta mycket meriterande, om inte står vi för den utbildning du behöver. Din profil Bakgrund och egenskaper: - B körkort är ett krav - Praktiskt handlag - Du är snabb och driven och tar egna initiativ - Du är utåtriktad och gillar att jobba i team - Serviceminded - Behärskar svenska i tal då arbetet kräver daglig kundkontakt Arena Personal intervjuar löpande och önskar din ansökan och meritförteckning med referenser snarast.
Lönsam och etablerad bilverkstad i Norra Stockholm med flera återkommande företagskunder som står för ca.80 % av omsättningen. Omsättning ca 20 miljoner. Förväntad köpeskilling för Aktiebolaget |inkråmet är 3 000 000:- samt inventerat varulager. OBS! SEKRETESSHANDLING KRÄVS Vår uppdragsgivare ställer krav på personlig kontakt med Nexxt som mäklare för att kunna delge detaljerad information. Vi har en begränsat sekretess på företaget som innebär att du som är intresserade kontakter nedan mäklare och berättar om ditt intresse och hur de ekonomiska möjligheterna ser ut för att kunna genomföra ett köp av företaget. För mer information följ länken nedan: http://www.nexxt.se/object/793-bilverkstad-norra-stockholm.html www.nexxt.se eller kontakta ansvarig mäklare, Jörgen Uppling 070-600 04 04
- Bilverkstad Stockholm Södermalm - En billig och proffsig bilverkstad på Södermalm i Stockholm. Välkommen in när bilen börjar krångla eller behöver servas. Våra bilmekaniker har en gedigen erfarenhet och har stor vana av att hantera olika bilmodeller. Du får alltid ett väldigt bra prisförslag för arbetet och kommer märka att vi har de bästa priserna när du jämför oss med andra verkstäder! Reparationerna utförs efter professionell felsökning med tillgång till samma utrustning som märkesverkstäderna varför du kan känna dig trygg med att vi utför ett ordentligt arbete. Dessutom lämnar vi givetvis full garanti för vårt arbete! Besök vår hemsida www.stockholmautoservice.se eller http://stockholmautoservice.se/bilverkstad-stockholm-sodermalm.html för att komma till vår sida för bilverkstad. Varm välkomna!