Allt till salu inom "biostolar"

Sortering:
Vargön
29 dagar

Biostolar Skänkes

1 kr
Minhembio.com
Butik

Ivo & Vera på bio

151 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Västerbottens län

Stor central lägenhet

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin, stor och ljus lägenhet uthyres, värme och varmvatten är inkluderat i hyran. Det som tillkommer i hyran är bredband, tv samt p-plats. (städerska om så önskar) Biljardbord, biostolar samt hemma bio kan köpas av hyresgäst. Skriv ett mail med namn och nummer så ringer jag upp. ' Inflyttningsdatum: 1/10/11 (ev. byta hyreskontrakt med dig som innehar en 2a centralt)
12 500 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Landskrona

Äkta biostolar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan! Jag skulle vilja sälja mina biostolar. De har tidigare stått i en biosalong i Lund. Det är två stycken som står på en platta i trä. Men det finns möjlighet till att ha tre stolar ihop, men då får ni bygga till en längre platta eller förankra stolarna i golvet. De är nedmonterade just nu så att de får plats i en stor personbil med fällda säten. Detta är ett måste för alla filmälskare! Vid snabb affär kan pris diskuteras!
800 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Stockholm

Biostolar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Biostolar säljes. 300/stol (säljes i sektioner om 3 st på platta). Stolar utan platta kostar 500/styck (säljes i sektioner om 3 st). Endast avhämtning! Det finns stolar både på plattor på hjul/på plattor på moduler och separata stolar utan platta. Stolarna utan plattor är 94,5 cm höga. Plattorna är 179, 5 cm breda, 90 cm djupa och 18 cm höga. De rullbara svarta modulernas höjd från marken är i tur och ordning,47 cm, 76 cm och 105,5 cm höga. (Själva plattan går att lyfta av de svarta modulerna.)
300 kr
Blocket.se

Biostolar - Nyskick Hemtransport

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
9 stycken biostolar uppdelade på tre rader med tre stolar per rad! Mycket fint skick och slitstarkt material. De är 2 meter breda och mycket enkla att montera. Då jag har tillgång till buss kan jag ordna hemtransport mot överenskommen kostnad. Prisidé: 1000kr per rad (tre stolar) alternativt 2500kr för alla. OBS! Långt under nypriset! Maila ditt bud. Övriga frågor kan tas per telefon Finns annonsen kvar finns stolarna kvar. Väl mött! Erik
900 kr
Blocket.se
Stereo och HIFI  ·  Bromma

Biostolar - Nyskick MÅSTE BORT

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
9 stycken biostolar uppdelade på tre rader med tre stolar per rad! Mycket fint skick och slitstarkt material. De är 2 meter breda och mycket enkla att montera. Då jag har tillgång till buss kan jag ordna hemtransport mot överenskommen kostnad. Prisidé: Maila ditt bud. Övriga frågor kan tas per telefon Finns annonsen kvar finns stolarna kvar. Väl mött! Erik
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj