Quantcast
Till salu inom: ”

biostolar säljes

Biostolar

Höör
F
F
Rabid
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin, stor och ljus lägenhet uthyres, värme och varmvatten är inkluderat i hyran. Det som tillkommer i hyran är bredband, tv samt p-plats. (städerska om så önskar) Biljardbord, biostolar samt hemma bio kan köpas av hyresgäst. Skriv ett mail med namn och nummer så ringer jag upp. ' Inflyttningsdatum: 1/10/11 (ev. byta hyreskontrakt med dig som innehar en 2a centralt)
Hejsan! Jag skulle vilja sälja mina biostolar. De har tidigare stått i en biosalong i Lund. Det är två stycken som står på en platta i trä. Men det finns möjlighet till att ha tre stolar ihop, men då får ni bygga till en längre platta eller förankra stolarna i golvet. De är nedmonterade just nu så att de får plats i en stor personbil med fällda säten. Detta är ett måste för alla filmälskare! Vid snabb affär kan pris diskuteras!
Biostolar säljes. 300/stol (säljes i sektioner om 3 st på platta). Stolar utan platta kostar 500/styck (säljes i sektioner om 3 st). Endast avhämtning! Det finns stolar både på plattor på hjul/på plattor på moduler och separata stolar utan platta. Stolarna utan plattor är 94,5 cm höga. Plattorna är 179, 5 cm breda, 90 cm djupa och 18 cm höga. De rullbara svarta modulernas höjd från marken är i tur och ordning,47 cm, 76 cm och 105,5 cm höga. (Själva plattan går att lyfta av de svarta modulerna.)
9 stycken biostolar uppdelade på tre rader med tre stolar per rad! Mycket fint skick och slitstarkt material. De är 2 meter breda och mycket enkla att montera. Då jag har tillgång till buss kan jag ordna hemtransport mot överenskommen kostnad. Prisidé: 1000kr per rad (tre stolar) alternativt 2500kr för alla. OBS! Långt under nypriset! Maila ditt bud. Övriga frågor kan tas per telefon Finns annonsen kvar finns stolarna kvar. Väl mött! Erik
9 stycken biostolar uppdelade på tre rader med tre stolar per rad! Mycket fint skick och slitstarkt material. De är 2 meter breda och mycket enkla att montera. Då jag har tillgång till buss kan jag ordna hemtransport mot överenskommen kostnad. Prisidé: Maila ditt bud. Övriga frågor kan tas per telefon Finns annonsen kvar finns stolarna kvar. Väl mött! Erik