Till salu inom

"biostolar blocket säljes"

Butik Skara
Igår

Kulgevär Howa 1500 .308

7 800 kr
Blocket.se
Tranås
Igår

Tms supermotard 200cc

5 000 kr
Blocket.se
Skellefteå
Igår

BMW 520 i Touring Automat M...

17 500 kr
Blocket.se
Sollentuna
Igår

Helt nytt skrivbord med för...

650 kr
Blocket.se
Huddinge
3 dagar

Biostolar

1 500 kr
Blocket.se
Köping
4 dagar

Biostolar

2 500 kr
Blocket.se
Osby
9 dagar

Biostolar

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Ivo & Vera på bio

168 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Hushållsmaskiner och Vitvaror  ·  Jämtlands län

Slitstarka karmstolar för offentliga miljöer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stolarna är tillverkade i bok och betsas efter önskemål, kan beställas i valfritt tyg/läderimitation samt valfri färg på klädseln. Priset är från 1050 skr exklusive moms. Vi erbjuder kvalitet stolar efter Er design och behov. Vi har inga begränsningar när det gäller färg, form och material eftersom vi själva är tillverkaren därmed finns det inga fördyrande och fördröjande mellanhänder. I vårt utbud finner Ni ett brett urval av hotell-, konferens-, café-, pizzeria och restaurangmöbler. Vi tillverkar bord-, fåtöljer, stolar, sängar, madrasser, soffor, biostolar, lobby- och väntrumsmöbler. Vi tillverkar även badrumsmöbler och kompletta kök. Alla våra stolar har 2 års garanti
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Unika Biosoffor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Säljer nu mina sköna biosoffor som suttit i biografsalong nummer 1 på Filmstaden i Sundsvall. Dessa är mycket gedigna och sköna att sitta i. De gjorde ett rejält nedköp när de bytte bort dessa mot klenare och billigare doningar. Unikt med dessa är att det är inbyggda bord i fyra av stolarna. Som helhet så är det tre stycken fyllt utrustade stolar. De två sista på ytterkanten har inga armstöd på sidorna. Går att skruva ihop och anpassa bredd och vinkel som man vill. Perfekta biostolar för dig som vill få den riktiga biografkänslan hemma.
1 900 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Ekerö

Biostolar från 30-talet

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Nu säljer vi våra mycket fina biostolar från 30-talet. Har suttit på biograf Palladium i Kiruna. Har givetvis patina efter årens lopp men är bara fint enligt oss själva iaf. En fin och praktisk inredningsdetalj i exempelvis hall. Stolarna sitter ihop och är enkla att montera ned så att det går att transportera med vanlig kombi. En extra sits följer med. Säljes pga flytt. 1600:- el högstbjudande Skambud undanbedes!
1 600 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Kalix

Antika salongsstolar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Unika parstolar, typ biostolar i mycket bra skick. De har reglerbart sittdjup där sitsen dras fram eller skjuts bakåt, se bild. Den här typen av stol är mycket ovanlig och fanns i finare teatersalonger under tidigt 1900-tal. Nu mycket trendiga som inredningsmöbler. Jag har 5st likadana. Pris: Bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Sotenäs

Biostolar antika från nedlagd biograf

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tillfälle! Biostolar från Storans nedlagda biograf o teater i Lysekil! I fint skick, passar både till hemmabion eller tex i en hall. För 800:- extra kan ytterligare en omgång stolar x 3 fås samt ytterligare 3 extra sittdynor, fordras bara en skruvmejsel så är de stolarna i samma skick som på bilden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj