Quantcast
Till salu inom: ”

biostolar blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
Rabid
F

Tidigare annonser till salu

Stolarna är tillverkade i bok och betsas efter önskemål, kan beställas i valfritt tyg/läderimitation samt valfri färg på klädseln. Priset är från 1050 skr exklusive moms. Vi erbjuder kvalitet stolar efter Er design och behov. Vi har inga begränsningar när det gäller färg, form och material eftersom vi själva är tillverkaren därmed finns det inga fördyrande och fördröjande mellanhänder. I vårt utbud finner Ni ett brett urval av hotell-, konferens-, café-, pizzeria och restaurangmöbler. Vi tillverkar bord-, fåtöljer, stolar, sängar, madrasser, soffor, biostolar, lobby- och väntrumsmöbler. Vi tillverkar även badrumsmöbler och kompletta kök. Alla våra stolar har 2 års garanti
Säljer nu mina sköna biosoffor som suttit i biografsalong nummer 1 på Filmstaden i Sundsvall. Dessa är mycket gedigna och sköna att sitta i. De gjorde ett rejält nedköp när de bytte bort dessa mot klenare och billigare doningar. Unikt med dessa är att det är inbyggda bord i fyra av stolarna. Som helhet så är det tre stycken fyllt utrustade stolar. De två sista på ytterkanten har inga armstöd på sidorna. Går att skruva ihop och anpassa bredd och vinkel som man vill. Perfekta biostolar för dig som vill få den riktiga biografkänslan hemma.
Nu säljer vi våra mycket fina biostolar från 30-talet. Har suttit på biograf Palladium i Kiruna. Har givetvis patina efter årens lopp men är bara fint enligt oss själva iaf. En fin och praktisk inredningsdetalj i exempelvis hall. Stolarna sitter ihop och är enkla att montera ned så att det går att transportera med vanlig kombi. En extra sits följer med. Säljes pga flytt. 1600:- el högstbjudande Skambud undanbedes!
Unika parstolar, typ biostolar i mycket bra skick. De har reglerbart sittdjup där sitsen dras fram eller skjuts bakåt, se bild. Den här typen av stol är mycket ovanlig och fanns i finare teatersalonger under tidigt 1900-tal. Nu mycket trendiga som inredningsmöbler. Jag har 5st likadana. Pris: Bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tillfälle! Biostolar från Storans nedlagda biograf o teater i Lysekil! I fint skick, passar både till hemmabion eller tex i en hall. För 800:- extra kan ytterligare en omgång stolar x 3 fås samt ytterligare 3 extra sittdynor, fordras bara en skruvmejsel så är de stolarna i samma skick som på bilden. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.