Quantcast
Till salu inom: ”

blänkaren säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Slänger ut en blänkare om förslag på byte. Har en Mesa Boogie dual Rectifier + Rectifiers stora 4*12'a. Allt i nyskick. Inköpt 2009. Har kommit på att detta e lite för mycket Metal för mitt lir, o e sugen på ngt mer slickt, tex Custom Audio eller Elmwood. Kan tänka mig byta mot Modena 90 med låda eller CA-rigg med pengar emellan. Kom gärna med förslag. Line6, Marshall, Peavey = inte intressant. Maila helst.
Slänger ut en blänkare. En trea på 3de våning i et tlungt område med grönt nära. parket i alla rum ( Hall o kök har jag själv lagt in istället för tråkig linuliumgolv. ) Kök med rätt nya vitvaror plats för 4 personener att äta vid bord. Hallen har 3 stora garderober. Toa inkaklat badkar ( dock rätt litet men fyller sin funktion ) Vardags rum stort med anslutning till 2 sovrum. Ena sovrumet ( det större ) har anslutning till balkongen. Det andra sovrumet har anslutning till både kök o vardagsrum samt en mindre inbyggd garderob. Tvättstuga i botten av huset.
Tre storfiskare var ute i fredags och drog upp fina blänkare, eller ja så fina var de inte och inte så många heller såattsäga. Men strunt i det nu, gillar ni öring har ni just nu lite otur för vi fick mest gädda, eller gädda och gädda vi fick ingen gädda. Sjömansbiff åt vi i alla fall. Okej okej, vi fick en fisk och den säljer vi för rätt pris. //Grabbarna på båten.
Svartsättra, är ett sommarstugeområde i närheten av Gottröra. En stuga/hus på stor friköpt tomt med el och vatten, möjligt åretruntboende. Ligger i ett skogsområde med närbelägen badsjö. Det här är en blänkare, och ytterligare information kan mejlas. Sökt pris är 750000:- men kan diskuteras. Mer ingående information kan mejlas. Ingen budgivning och Inga mäklare tack ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Svartsättra, är ett sommarstugeområde i närheten av Gottröra. Ett fritidshus på stor friköpt tomt med el och vatten, möjligt åretruntboende. Ligger i ett skogsområde med närbelägen badsjö. Det här är en blänkare, och ytterligare information kan mejlas. Sökt pris är 625000:- . Mer ingående information kan mejlas. eller Ring 073 0335854 eftermiddag/kväll. Ingen budgivning och Inga mäklare tack ! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.