Quantcast
Till salu inom: ”

blå staffordshire bullterrier säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har nu beslutat oss för att vi måste sälja våran underbara Staffe, vi har tyvärr inte tiden som han förtjänar, han är van vid barn i alla åldrar han går i hop med dom flesta hundar han vill komma till dig/er som känner att ni har den tid han förtjänar, så tveka inte att ringa mig på 0736466302 om ni känner att ni är rätt familj för honom priset är inte lika viktigt som hemmet.
Sissi är en 9 veckor gammal Renrasig Engelska Staffordshire Bullterrier tjej (Blå ögon) Social, pigg, aktiv, trygg och mycket glad tjej! Svenskfödd i 2013-06-15 Vaccinerad Chip Märkt Besiktigad UA Dolda försäkring Hon önskar ett aktivt hem med flera härliga promenader varje dag! Går alldeles utmärkt att tinga valp nu och då läggs en handpenning på 1500kr, som ej återfås vid ånger. Ring gärna för mer information. OBS!Ej Stamtavla därav priset!!!
Blå/ vit / bluefawn valpar i lite skiftande färger finns nu att tinga. Valparna är uppfödda på landet i barnfamilj o med en mängd olika djur. Bägge föräldrarna är lugna o stabila familjehundar När de levereras är de chippade o reggade i jordbruksverket. De flyttar inte hemifrån innan de fyllt 8 veckor. Ring helst då vi inte kollar mailen så ofta. Pris från 6000 kr
Har tre underbara stafftik valpar efter blå importlinjer. Valparna är nu leveransklara och redo att finna sitt blivande hem. Dom har följande: * Skk Reggade * Avmaskade * Chippade * Besiktade * Vaccinerade * Dålda fel försäkrade i 3 år Vid intresse vänligen ring 0736-466302
Ca 10mån gammal Blå med vita tecken. Reg. i SKK med Stamtavla (Exporttavla) Blå med vita tecken. Har Pass & har fått alla vaccinationer. Alla papper i sin ordning. Van andra hundar/barn/hästar/klippa klor/åka bil mm.. Säljes endast om rätt köpare dyker upp. Vi förbehåller oss rätten att neka köp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.