Allt till salu inom "blå staffordshire bullterrier"

Sortering:
Blå matta 133x190
Linköping
Idag

Blå matta 133x190 Visa liknande

400 kr
Blocket.se
SPJÄLSÄNG
Skurup
Idag

SPJÄLSÄNG Visa liknande

700 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Alingsås

Blå Staffordshire bullterrier hane

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Har nu beslutat oss för att vi måste sälja våran underbara Staffe, vi har tyvärr inte tiden som han förtjänar, han är van vid barn i alla åldrar han går i hop med dom flesta hundar han vill komma till dig/er som känner att ni har den tid han förtjänar, så tveka inte att ringa mig på 0736466302 om ni känner att ni är rätt familj för honom priset är inte lika viktigt som hemmet.
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kävlinge

Eng Staffordshire bullterrier tik valp 9 veck

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Sissi är en 9 veckor gammal Renrasig Engelska Staffordshire Bullterrier tjej (Blå ögon) Social, pigg, aktiv, trygg och mycket glad tjej! Svenskfödd i 2013-06-15 Vaccinerad Chip Märkt Besiktigad UA Dolda försäkring Hon önskar ett aktivt hem med flera härliga promenader varje dag! Går alldeles utmärkt att tinga valp nu och då läggs en handpenning på 1500kr, som ej återfås vid ånger. Ring gärna för mer information. OBS!Ej Stamtavla därav priset!!!
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vingåker

Amstaff/ Staffordshire bullterrier Valpar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Blå/ vit / bluefawn valpar i lite skiftande färger finns nu att tinga. Valparna är uppfödda på landet i barnfamilj o med en mängd olika djur. Bägge föräldrarna är lugna o stabila familjehundar När de levereras är de chippade o reggade i jordbruksverket. De flyttar inte hemifrån innan de fyllt 8 veckor. Ring helst då vi inte kollar mailen så ofta. Pris från 6000 kr
6 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Älvsborg

Skk Reg Staffordshire Bullterrier

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har tre underbara stafftik valpar efter blå importlinjer. Valparna är nu leveransklara och redo att finna sitt blivande hem. Dom har följande: * Skk Reggade * Avmaskade * Chippade * Besiktade * Vaccinerade * Dålda fel försäkrade i 3 år Vid intresse vänligen ring 0736-466302
11 000 kr
Blocket.se

Staffordshire Bullterrier

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ca 10mån gammal Blå med vita tecken. Reg. i SKK med Stamtavla (Exporttavla) Blå med vita tecken. Har Pass & har fått alla vaccinationer. Alla papper i sin ordning. Van andra hundar/barn/hästar/klippa klor/åka bil mm.. Säljes endast om rätt köpare dyker upp. Vi förbehåller oss rätten att neka köp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
14 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj