Quantcast
Till salu inom: ”

fransk bulldog tik månader omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kaniner

Vetlanda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fransk Bulldog tik, otroligt mysig och snäll. Hon är vacker gyllenfärgad med mörkare teckning i ansiktet, 4 månader gammal. Helt rumsren, går gärna promenader och älskar att åka bil! Hon är lugn och snäll hemma, ligger gärna i soffan och myser i timmar om hon får! Lätt att klippa klorna på. Hon älskar barn, andra hundar och katt. Har även en viss vana vid hästar. Hon har mycket fin stamtavla med många internationella champions, friska och fina linjer, mamman födde själv. Svenskfödd. Hon är registrerad i SKK med stamtavla, chippad, vacinerad, avmaskad, veterinär besiktad utan några anmärkningar. fullt försäkrad i sveland och även doldafel försäkrad. Hon säljes endast pga ändrad familjesituation. Vi är mycket fästa vid henne och vill att hon hamnar i bästa tänkbara hem.
Vi har en tik som är vit med lite svart på som vi tyvärr ej kan ha kvar pga arbete. En lätt och trevlig tös som söker efter dig som letar efter en underbar hund att dela många år framöver med. Självklart så har hon stamtavla och samtliga vaccinationer. Van vid barn och andra hundar tikar som hanar även van att åka bil. Mera bilder finns att fås via mail vid intresse. Välkommen att ringa alt maila för vidare info gällande Goli
Fransk Bulldog tik 2½ år, brindle med vit bringa. Chippmärkt, vaccinerad. Veterinär besiktigad 22/10-12 utan anmärkning. Hon är en jättesnäll och go tjej, älskar barn i alla åldrar, häst och kattvan. Gillar att gå långpromenader, åka bil / kommunalt, vara med i stallet m.m. Hon går mycket bra ihop med andra hundar stora som små. Helt okomplicerad i alla lägen. Kan vara själv hemma några timmar, går och lägger sig för att sova bara. Hon har också haft valpar, födde själv och var en kanonbra mamma åt dem. Hon är verkligen helt underbar och de tar emot i hjärtat att behöva lämna ifrån oss henne. Men vår nya livssituation med två heltidsjobb går inte ihop med att ge henne den tiden hon förtjänar. Har du ett kärleksfullt hem för henne, kontakta mig gärna via telefon. Pris, 9 000 kr
Det är med stor sorg som jag måste placera om min Fanska bulldog tik som är 1,5 år Men hon går inte ihop med de andra hundarna. Hon är en ensam hund och trogen sin matte Följer med vart än man går, lyssnar och lyder Jag är väldigt noga med vart hon kommer, det får inte finnas andra hundar i familjen Hon är van med barn Skriv gärna om er själva och vad ni har att erbjuda henne Glöm ej att uppge erat telefonnummer Kommer att berätta mer om henne då jag finner rätta familjen till henne Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fransk bulldog tik Nu måste vi sälja Bella som är 3 och en halv månad gammal pga min son är väldigt allergisk mot henne kom för någon vecka sen. Vi har haft Bella 1månader hon är helt underbar älskar barn älskar att vara ute. Bella söker efter dig som älskar och har kundskap om rasen. Bella är själv född och har perfekt andning. Bella är renrasig men utan stamtavla! Vi har inte bråttom att bli av med Bella vi söker det perfekta hemmet åt hon! Du mailar namn nr och info om dig! Hur du bor? Ålder? Stad? Erfarenhet? Inga mail utan nr svaras på! Inga avbetalningar Inga fodervärdar Endast det perfekta hemmet!