Allt till salu inom "bullterrier"

Sortering:
Visar sida 1 av 20

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Örebro

Renrasig Staffordshire Bullterrier 2år

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tik säljes el lämnas på foder. Till hundkunnig person. Till dig som vill jobba med din hund och är duktig på hundpsykologi och hundars kroppsspråk, bor nu med andra tikar men är lite svår i hundmöten. Kräver sin förare, dock ganska mjuk o lättlärd. Fin och välmusklad. Renrasig men ej reg i skk. Hoppas att du som hör av dig är seriös och verkligen vill ha en hund att jobba och träna med. Hittar vi inte ett lämpligt hem så stannar hon här. Placeras då hon förtjänar ett eget hem, med all uppmärksamhet. Född här. Mysig och människokär hund. För mer info ring el maila. Pris diskuteras. Vi träffas i Örebro.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mariestad

Staffordshire bullterrier tikvalp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Jättego tikvalp med bra stam, vackert huvud och bra proportioner. Född 1:a april 2011, Hunnestaff's Isis med Goodstaffs-linjer. Isis är vår parningsvalp och vi söker varaktigt hem för henne med seriösa köpare. Hon är en rastypisk Stafford, mjuk i sättet och väldigt lättlärd. Valpen är: Registrerad i SKK (Stamtavla) Veterinär besiktad utan anmärkningar Chipmärkt Grundvaccinerad Avmaskad Valpkullsförsäkrad i 3år för ev. dolda fel i If SKKs köpeavtal upprättas
13 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Svenljunga

Staffordshire bullterrier

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
En liten tikvalp söker ett hem för att stanna, hon är 9 veckor och kullsyskonen har flyttat. Hon är en glad och sprallig liten krabat. Hon lyssnar väldigt bra. Hennes föräldar är. Dreamingstaffs Kyrkliga Syster ( My ) Regnr S18759/2009 Branstock Grund ( Don ) Regnr S10609/2007 Hon är chipmärkt, vaccinerad mot parvo och kennelhosta, vettbesiktigad och dolda fel försäkrad i 3år och stamtavla, ett valpkit från Royal Canin och ett filt med mammans doft.
13 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sollefteå

Staffordshire Bullterrier Hane

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Hane på 16månader söker ett nytt aktivt hem. Han är en fin familjehund med mycket fart i. Han älskar att träna både fysiskt och psykiskt. Är van vid barn. U: Lady-Diser s68665/2005 L2-hga/Hc: Clear Mentaltestad HD:C ED:lbp Ögon: UA E: FI UCH, NORD UCH Kronsäter´s Romantic Romeo S67157/2005 L2-Hga/Hc: Gen.Clear Hd:B/B Ed:UA Ögon x2: UA Mentaltestad GK anlagstest viltspår Han är vaccinerad 3ggr, avmaskad, Hd/ed röntgad. Är reggad i skk. Ring för mer information. Är väldigt noga med vart han hamnar!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Östersund

50% Chinese crested valp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu finns bara lilla chorizo kvar av tjuvparningen mellan min tik som är chinese crested powder puff och pappan som är eng staff bullterrier. Han är idag 13 veckor gammal, vacc 2 ggr chippad och vet besiktad. Han är en jätte mysig valp, som min dotter tänkt b ehålla, men de blev för mycket ansvar. Han är nästan rumsren, van långa promenader och myser gärna i sängen. ring för mer info eller maila Tinga Chorizo för 1000kr och betala 3000kr vid leverans
4 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj