Quantcast
Till salu inom

"blandras pudel golden retriever säljes"

Trosa
Igår

Undulatpar söker nytt hem

600 kr
Blocket.se
Vellinge
Igår

Lego

50 kr
Blocket.se
Motala
Igår

Stainless Steel Apple Watch...

3 700 kr
Blocket.se
Upplands-Väsby
Igår

Hönan Henny - handmatad och...

50 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Söta blandrasvalpar

9 000 kr
Blocket.se
Älmhult
Igår

Omplacering chihuahua & bla...

10 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
2 månader

Golden hane till parning/avel

3 000 kr
Citiboard
Piteå
Igår

Iphone 7

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Sollefteå

Golden retriever blandras valp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vår fina hundvalp behöver ett nytt hem pgu allergi hos ett av våra barn. Han är 75% golden retriever och 25% vit herdehund och är nu 5 månader. Han är en snäll och trevlig hund, uppvuxen med barn, van att träffa andra hundar, rumsren, kan vara lös ute och kommer på inkallning. Vi skulle helst vilja att han kom till ett hem på landet men det är inget krav. Skriv och berätta lite om dig/er, vart ni bor, hur er vardag ser ut, mm. Ange namn och telefon nr så ringer vi upp.
5 000 kr
Blocket.se

Golden blandras valp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Golden retriever blandat med Kungs pudel. En så kallad "Goldendoodle" Tik på 10 veckor Vet, besiktad Chippad Avmaskad Leveransklar då hon är 10 veckor. Koppel tränad och rumsren (Sover från 21:00-05:00 i ett sträck). Hon är en glad och nyfiken tik. Hon är lättlärd,snäll och busig Jag säljer henne då jag ej får vardagen att fungera med hund och små barn. Jag vill gärna hon kommer till ett kärleksfullt hem snarast! Du får med koppel, halsband, matskålar, snuttefilt, och maten som hon äter för tillfället. Maila och berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda henne.
7 500 kr
Blocket.se

Hundvakt/Dagmatte

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan! Min Leon, nu 6 månader gammal behöver hundvakt några timmar i veckan. Jag studerar och beroende på kurs borta max 3-4 dagar i veckan. Vovven är otroligt duktig och snabblärd, samt väldigt lugn och kärleksfull. Därför behöver jag någon som gärna vill ha en ny mysig kompis och är lika kärleksfull som honom. Bäst vore en pensionär som känner att ett mysigt sällskap några timmar om dagen vore trevligt, även andra som vet att de har tid och är hemma mycket. Har ni själva hund så ställer jag mer än gärna upp som hundvakt vid behov också! Leon är en blandras mellan Golden Retriever och Pudel, vilket brukar kallas för Goldendoodle. Han är en otroligt sällskaplig och trevlig individ som älskar allt och alla. Därför vill jag gärna att han hamnar i goda händer och gärna hos någon som bor här i området runt Traneberg, Alvik, Bromma. Ersättning kan vi komma överens om när vi hörs Med vänlig hälsning, Malin. 0762502733.
0 kr
Blocket.se

Leela söker syskon

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej mitt namn är Leela och jag söker efter mina syskon som är blandraser. Golden retriever och pudel 50/50 födda 13 sept uppfödare av Carina forslund i Kristinehamn. Maila om ni känner någon som köpt en valp eller om du har Leelas bror/syster
0 kr
Blocket.se