Quantcast
Till salu inom: ”

blandras pudel golden retriever säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tsakiridis

Norrbottens län
Kondingar

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vår fina hundvalp behöver ett nytt hem pgu allergi hos ett av våra barn. Han är 75% golden retriever och 25% vit herdehund och är nu 5 månader. Han är en snäll och trevlig hund, uppvuxen med barn, van att träffa andra hundar, rumsren, kan vara lös ute och kommer på inkallning. Vi skulle helst vilja att han kom till ett hem på landet men det är inget krav. Skriv och berätta lite om dig/er, vart ni bor, hur er vardag ser ut, mm. Ange namn och telefon nr så ringer vi upp.
Golden retriever blandat med Kungs pudel. En så kallad "Goldendoodle" Tik på 10 veckor Vet, besiktad Chippad Avmaskad Leveransklar då hon är 10 veckor. Koppel tränad och rumsren (Sover från 21:00-05:00 i ett sträck). Hon är en glad och nyfiken tik. Hon är lättlärd,snäll och busig Jag säljer henne då jag ej får vardagen att fungera med hund och små barn. Jag vill gärna hon kommer till ett kärleksfullt hem snarast! Du får med koppel, halsband, matskålar, snuttefilt, och maten som hon äter för tillfället. Maila och berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda henne.
Hejsan! Min Leon, nu 6 månader gammal behöver hundvakt några timmar i veckan. Jag studerar och beroende på kurs borta max 3-4 dagar i veckan. Vovven är otroligt duktig och snabblärd, samt väldigt lugn och kärleksfull. Därför behöver jag någon som gärna vill ha en ny mysig kompis och är lika kärleksfull som honom. Bäst vore en pensionär som känner att ett mysigt sällskap några timmar om dagen vore trevligt, även andra som vet att de har tid och är hemma mycket. Har ni själva hund så ställer jag mer än gärna upp som hundvakt vid behov också! Leon är en blandras mellan Golden Retriever och Pudel, vilket brukar kallas för Goldendoodle. Han är en otroligt sällskaplig och trevlig individ som älskar allt och alla. Därför vill jag gärna att han hamnar i goda händer och gärna hos någon som bor här i området runt Traneberg, Alvik, Bromma. Ersättning kan vi komma överens om när vi hörs Med vänlig hälsning, Malin. 0762502733.
Hej mitt namn är Leela och jag söker efter mina syskon som är blandraser. Golden retriever och pudel 50/50 födda 13 sept uppfödare av Carina forslund i Kristinehamn. Maila om ni känner någon som köpt en valp eller om du har Leelas bror/syster
Vi har nio trevliga blandrasvalpar. Tre hanar och en tikar kvar. Mamma är blandras med stor pudel/labrador/golden/border collie. Hon är långhårig. Pappa Är border collie och 10 % goldenretriever. Tiken är på första bilderna. Valparna är födda 14 November och är tidigast färdiga att flytta vid 8 veckor. Vi har varit hos veterinären idag och blivit vaccinerad, Chipmärkta, Vet,bes, Avmaskade 3 gånger. Tre doldafelförsäkring. Alla Valparna UA på allt. Valparna blir vana med ljud här hemma och stora hundar. Valparna är uppfödda på kvalitet foder. Med sig när dom flyttar får valparna. Valpfoder, Hundgodis, Filt, Leksak, 1000 kr i handpenning när man tingar valp. Som man inte får tillbaka om man ångrar sig. Vill inte har några fodervärdar eller avbet, Seriöst intresserad är välkommen att ringa och komma och hälsa på. Jag är godkänd och kontrollerad av länsstyrelsen.