Quantcast
Till salu inom

"chihuahua pudel blandras säljes"

Kristianstad
Igår

Stor Pudel Valpar

10 000 kr
ABC-Annons.se
Karlstad
Igår

Korthårig chihuahua tik

10 000 kr
ABC-Annons.se
Göteborg
Igår

Chihuahua valp 13.v

ABC-Annons.se
Piteå
Igår

Chihuahua valpar

9 500 kr
ABC-Annons.se
Solna
Igår

Chihuahua

10 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Stockholm

4 mån valp behöver nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer min Lilla 4 månaders valp då jag inte har tillräckligt med tid att erbjuda honom. Världens Goaste valp som är både busig och lat på samma gång. Hane, Blandras (chihuahua,papillion,pudel) som jag döpt till Dexter. Vacc mot parvo, chippad. Han är van med katter då vi har två stycken. Och vill verkligen att han kommer till en familj som har massor med tid och kärlek till honom. Hundsäng och koppel kan man få om det önskas. För mer info kontakta min mail mvh Josefine
5 000 kr
Blocket.se

Chihuahua, blandras

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Svart, läcker chihuahua! Han är blandras med pudel, fast det är svårt att se. 12 veckor gammal nu, så nu är det lagom att flytta till eget hem. Hundvärldens Ferdinand. Han är lugn och vill sitta och få kel hellre än att leka. Men detta förhindrar inte att han även leker och har skoj med syskonen och mamman. Han är en underbar hund! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 900 kr
Blocket.se

Underbar liten blandras valp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har en underbar väldigt liten valp. Leverans klar. Pudel/chihuahua Båda föräldrarna snälla trevliga och sunda familjehundar. Valpen är lekfull, kelig, väldigt vacker, har fantastisk päls, väldigt väldigt liten. Har stabil och bra psyke. Leveransklar Vid leveransen •veterinär besiktad •vaccinerad •chippad •avmaskad •ett start paket medföljer priset är 6 900. Välkommen för kontakt och mera information Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 900 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sollentuna

Blandras chihuahua/pudel

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Mario (hane) född den 18:de Februari (2013). Blandras: Chihuahua och pudel Vikt: 2,1kg Långhårig Han får med en koppel, borste, shampoo och godis. Han är en väldigt lugn, mysig och kärleksfull valp. Älskar att leka och han är barnvan, så barnfamiljer är inget hinder. Kan även vara ensam hemma under dagen ifall det behövs. Säljer honom för 6000:- Ring gärna eller mejla för mer info och bilder.
6 000 kr
Blocket.se

Pudel 75% chihuahua 25%

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Blandras valp som kommer att bli till större delen pudel med dess fördelar med att inte tappa hår mm. Lite chihuahua som gör att den blir mindre 2-3 kg ca. Är leveransklara 8 veckor då vaccinerade, veterinärbesiktade, idmärkta för reg i jordbruksverket o avmaskade regelbundet. Får med sig mat o snuttefilt mm. En mycket lättlärd klok liten hund som är med på det mesta o passar de flesta familjer. Ej avbetalning el fodervärd.
7 000 kr
Blocket.se