Quantcast
Till salu inom: ”

chihuahua pudel blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Lilla 4 månaders valp då jag inte har tillräckligt med tid att erbjuda honom. Världens Goaste valp som är både busig och lat på samma gång. Hane, Blandras (chihuahua,papillion,pudel) som jag döpt till Dexter. Vacc mot parvo, chippad. Han är van med katter då vi har två stycken. Och vill verkligen att han kommer till en familj som har massor med tid och kärlek till honom. Hundsäng och koppel kan man få om det önskas. För mer info kontakta min mail mvh Josefine
Svart, läcker chihuahua! Han är blandras med pudel, fast det är svårt att se. 12 veckor gammal nu, så nu är det lagom att flytta till eget hem. Hundvärldens Ferdinand. Han är lugn och vill sitta och få kel hellre än att leka. Men detta förhindrar inte att han även leker och har skoj med syskonen och mamman. Han är en underbar hund! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi har en underbar väldigt liten valp. Leverans klar. Pudel/chihuahua Båda föräldrarna snälla trevliga och sunda familjehundar. Valpen är lekfull, kelig, väldigt vacker, har fantastisk päls, väldigt väldigt liten. Har stabil och bra psyke. Leveransklar Vid leveransen •veterinär besiktad •vaccinerad •chippad •avmaskad •ett start paket medföljer priset är 6 900. Välkommen för kontakt och mera information Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mario (hane) född den 18:de Februari (2013). Blandras: Chihuahua och pudel Vikt: 2,1kg Långhårig Han får med en koppel, borste, shampoo och godis. Han är en väldigt lugn, mysig och kärleksfull valp. Älskar att leka och han är barnvan, så barnfamiljer är inget hinder. Kan även vara ensam hemma under dagen ifall det behövs. Säljer honom för 6000:- Ring gärna eller mejla för mer info och bilder.
Blandras valp som kommer att bli till större delen pudel med dess fördelar med att inte tappa hår mm. Lite chihuahua som gör att den blir mindre 2-3 kg ca. Är leveransklara 8 veckor då vaccinerade, veterinärbesiktade, idmärkta för reg i jordbruksverket o avmaskade regelbundet. Får med sig mat o snuttefilt mm. En mycket lättlärd klok liten hund som är med på det mesta o passar de flesta familjer. Ej avbetalning el fodervärd.