Quantcast
Till salu inom: ”

pudel lagotto blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En liten GOSING kvar. PASSA PÅ! De bästa hundarna! Fäller ej, lugna, lättlärda, har supernos och precis lagom stora. Ej gnälliga eller skälliga. Mycket jobb har lagts ner för att få fram dessa supervalpar. Som är 62,5% lagotto och 37,5% pudel Hundarna gillar att vara ute i skog o mark, gillar sök o kan t ex lära sig leta kantareller/tryffel. Mycket trevliga familjehundar som passar både äldre och yngre hussar o mattar, gillar olika aktiviteter, men viktigast av allt att få vara en kär familjemedlem. Valpen säljs ENDAST till tryggt o stabilt hem! Vid leveransen är valpen avmaskad 2 ggr, chipmärkt, veterinärbesiktigad och vaccinerad. Medföljer mat, täcke och hundens personliga present, tasshandduk med hundens namntryck på :-) Valpen är född i hemmiljö den 23. September och blir flyttningsklar den 18. november, 8 veckor gammal. Handpenning Kr 2000:- Endast seriösa beskrivande mailsvar, tack!
Harry är född 2014-12-08 (1år och 2månader) Blandras mellan Pudel med svart/grå päls. Harry är rumsren kille, van med andra hundar och katter. Han tycker om att busa/leka med våran katt och gillar att springa runt med sin storebror när dom är på skogs promenad. Han är väldigt lugn och försiktig hund som bor i vill, han äter vegan kost (vi lagar mat till våra hundar) Vi rör på oss mycket på fritiden och Harry är inte så förtjust i bilresor, han klarar kortare sträckor men det blir jobbig när man ska färdas en längre tid. Vid intresse ring/sms:a ellar maila.
Nu finns det bara en ljus tik kvar. Lagotto/Pudel valp född 4/11-2010 * Vet.bes * Vacc * Chippade Hon är över 8 veckor så hon är leveransklara. Kan tingas mot handpenning. Ring 0705631961 för mer info kollar sällan mailen.
Små blandras valpar med Pudel i som är helt underbara ! valparna söker kärleksfulla, seriösa och livslånga hem. Båda föräldrarna finns i hemmet. det finns 3 st pojkar kvar.Födda 15/11 2016 och är leverans klara 17/1 2017. Mamman: är blandning av Dvärg pudel och Dvärgpinscher Pappan: är en blandning av Papillon & Chihuahua Vid försäljning kommer valparna att vara: Registrerade Avmaskade Vaccinerade Veterinär besiktigade Dolda fel försäkrade Bokning/tingning av valp betalas med 1500kr, avdrages vid slutköp, men som ej betalas tillbaka vid ånger Valparna får med sin mat som dem är vana vid och en filt som luktar mamma & leksak Om ni är seriöst intresserade och har en förståelse för att valpen är en familjemedlem som behöver skötas om och fostras med en kärleksfull hand är ni välkomna att skriva några rader om er själva, familjesituation, erfarenhet av hund, hundpassning/arbete osv. Vi förbehåller oss rätten att välja hem då vi sätter valpen i första hand. Välkomna med seriösa svar Pris 6500:-
Vi måste tyvärr skilja oss från vår valp som vi döpt till Prins. Vi har en liten pudel sedan tidigare som inte har riktigt kommit sams med den nya valpen och vi känner att det vore bäst att separera hundarna. Prins är fyra månader och är en blandras. Förmodligen finns det storpudel i valpen, då Prins inte fäller päls. Prins är full med liv och är precis som en valp ska vara och det är viktigt att prins kommer till ett bra hem. Prins är köpt Småland för ca två månader sedan och har ett besiktningsintyg från veterinär, samt fått första vaccinen. Melja eller ring efter 16:30.