Quantcast
Till salu inom: ”

blandras pudel labrador säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hon är en sällsynt liten pärla, lugn och stillsam. Av blandras mellan pudel och labrador, fäller ingen päls o väger ca 22 kilo och är ca 55 cm hög. Hon är en försiktig fröken som är tillgiven och go i kontakten när hon lär känna folk och hundar. Van vid barn och jättego även med de allra minsta. Är aldrig påträngande. Är följsam och kan gå utan koppel i alla miljöer, i både skog och stad. Snäll med både små och stora hundar. Vi söker rätt person/familj som kan erbjuda ett riktigt gott hem för henne.
Lilla Freja är en blandras tik mellan Labrador /Pudel på 4,5 mån Hon är en väldigt glad och positiv liten valp. Väldigt lättlärd, lysnnar väldigt bra på inkallning. Går mycket lös med henne. Mycket bra psyke. Van vid andra hundar stor som små! Jag vill att hon skall komma till ett hem med lite hundvana , tid och gärna intresse för träning. Vid intresse maila mig gärna o berätta vad ni erbjuder !! Lilla Freja finns att träffa i kungsbacka:)
Jag har en valp som jag tyvärr måste sälja pga att jag inte har tillräckligt med tid för honom. Han är snart två år, och är en blandraslabrador/doberman/spets och pudel. För mer information kontakta gärna via e-mail eller telefon.