Quantcast
Till salu inom: ”

blocket äppelstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Två äppelstolar för 545 kr styck. En är såld. Denna vara finns för närvarande i vår butik i Hammarby Sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vår butik i Stjärnhov/Södermanland eller om man hämtar själv direkt ifrån vårt lager så är det 10% rabatt på utsatt pris. För att se mer om oss och våra andra möbler se www.refurn.se Skick: Bra. Mått: Bredd 44 cm djup 43,3 cm sitthöjd 47 cm höjd 98,5 cm Uppge artikelnummer 13238.
Stort matbord som har svart/brun laserats, med två utdragbara iläggsskivor. Samt 8 st tillhörande stolar. Allt i jugendstil från tidigt 1900-tal. Matbordet har måtten: B 100cm, H 77 cm, L 120 ( 220 cm med båda utdragsskivorna ). En av stolarna har laserats i samma färg som bordet. Alla stolarna bör med fördel kläs om, men alla är hela och stadiga. I befintligt skick har bord och stolar värderats till ett utropspris, hos Bukowsikis i Malmö, till 3 000kr.
4st äppelstolar är till salu. De säljes i befintligt skick. De är inte helt perfekta så det är bäst att ni kommer hit och tittar på stolarna innan ni bestämmer er. Våran adress hittar ni längre ner i annonsen. Stolarna är ca 94 cm höga samt sittdynan är ca 45 cm x 41 cm. Endast avhämtning accepteras. Fråga efter Maria eller Josefin om ni vill höra av er via telefon. Stiftelsen Arbetsutveckling Framtidstro re:form Nejlikegatan 2B 703 53 Örebro
6st äppelstolar och ett bord. Stolarnas dynorna är lösbara och lätta att klä om (vilket en del av stolarna skulle bli glada av). Bordet är 125x99 cm (231x99 cm med utdragna skivor). Bordskivan behöver lite kärlek och omsorg. Pris: 600:- för hela gruppen Finns att hämta i Linköping. Svar via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Två par av de klassiska äppelstolarna säljes (4st stolar) observera att paren har olika form samt frukt. Två stolar är vit målade med läder/skinnklädsel de andra två är orginal med läder/skinnklädsel. Stolarna har stått i förrådet i några år så behövs fixas och målas till lite. Fler bilder kan skickas. Sälj pga flytt så hämtas före fredag. Pris: 300:- för alla Finns att hämta i Gränna. Vid frågor eller kontakt maila.