Allt till salu inom "blocket åland"

Sortering:
Ystad
17 dagar

Lilla Åland svart stol

2 000 kr
Blocket.se
22 dagar

flygplan/ Åland posten / la...

2 750 kr
Blocket.se
29 dagar

Lilla Åland Barnstol

1 500 kr
Blocket.se
Vaxholm
1 månader

Comfort 30 lättseglad pärla...

250 000 kr
Blocket.se
Kungälv
1 månader

Lilla Åland, stolar

2 500 kr
Blocket.se
1 månader

Lilla Åland stolar Carl Mal...

10 000 kr
Blocket.se
1 månader

Lilla Åland pinnstolar

12 000 kr
Blocket.se
Umeå
1 månader

Lilla Åland, 4 st

14 000 kr
Blocket.se
1 månader

Carl Malmsten - Lilla Åland

1 200 kr
Blocket.se
Norrtälje
1 månader

Ovanlig plastsnipa

48 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Östergötlands län

Önskar hyra lgh snarast

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Är en skötsam 25 årig tjej som nu letar lägenhet i Linköping, gärna centralt. Är dock öppen för alla förslag. Har fast inkomst & arbetar just nu på Åland, har bott i Linköping i nästan hela mitt liv. Kommer att ha kvar mitt nuvarande arbete tills jag får nytt arbete i Linköping, så det får bli en del pendlande i början. Arbetar natt så är ledig längre perioder varje gång jag går av ett skift. Huvudsaken är att jag får ett boende så att jag kan komma igång. Maila gärna, det blir dyrt för er att ringa på finskt nummer. Mvh Lizette Boström
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Borlänge

Volvo 850 2,5 SE -96

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
-ca 18500 mil -Svart metallic -Besiktad t o m maj 2012 -Bra sommardäck -Bra dubbade vinterdäck på plåtfälg med nya navkapslar. -Svart Halvskinn. -Elhissar fram och bak. -I min ägo sedan hösten 2009. -En ägare innan mig. -Ingen rost. Ring 073-657 97 19 Eller Maila. Befinner mig på Åland under veckorna men bilen finns att se i Borlänge under helgerna. /Erik
18 500 kr
Blocket.se

Par önskar hyra lägenhet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Hej! Anders och Fanny söker lägenhet i Stockholm. Vi bor på Åland och kommer att flytta till Stockholm i mitten på Augusti. Vi är i akut behov av en lägenhet. Vi har båda fast inkomst, vi kan lämna deposition. Kommer att bo i Stockholm minst två år, ser därför helst ett långtidskontrakt men är intresserade av alla erbjudanden. Vi har inga barn eller djur och är rökfria. Önskar helst att hyra en omöblerad lägenhet på 30-70 kvadrat. Gärna med bra förbindelser till tunnelbanan. Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss!
0 kr
Blocket.se

Studiebostad

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag är en 19-årig tjej från Åland och blivande student på Arbetsterapeutprogrammet vid Örebro Universitet. Söker därför bostad nära Universitet el. Centrum, möblerat/omöblerat. Alla bostadserbjudanden beaktas! Jag inleder mina studier 29/8 och skulle därför gärna flytta in i slutet på augusti. Önskar hyra minst ett läsår, ca. 6 mån. Jag är en glad och öppen idrottstjej, djur-, rök- och skuldfri. Borgenär och referenspersoner finns. Diskuterar gärna även över telefon!
0 kr
Blocket.se

Par önskar hyra lägenhet omgående

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Anders och Fanny söker lägenhet i Stockholm! Vi bor på Åland och kommer att flytta till Stockholm i mitten på Augusti. Vi är i akut behov av en lägenhet. Fast inkomst har vi och vi kan lämna deposition. Vi har inga barn eller djur och är rökfria. Kommer att bo i Stockholm minst två år, ser därför helst ett långtidskontrakt men är intresserade av alla erbjudanden. Önskar helst att hyra en omöblerad lägenhet på 30-70 kvadrat. Gärna med bra förbindelser till tunnelbanan. Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj