Allt till salu inom "blocket åland"

Sortering:
Arabia Finland
4 dagar

Arabia Finland Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Traktor 4 2020
Oskarshamn
5 dagar

Traktor 4 2020 Visa liknande

20 kr
Blocket.se
Lilla Åland
Bromma
6 dagar

Lilla Åland Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
äldre pinnstolar
Värnamo
7 dagar

äldre pinnstolar Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Mitt Åland
Butik

Mitt Åland

249 kr
NYTT Bokus
Visar sida 1 av 28

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Östergötlands län

Önskar hyra lgh snarast

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Är en skötsam 25 årig tjej som nu letar lägenhet i Linköping, gärna centralt. Är dock öppen för alla förslag. Har fast inkomst & arbetar just nu på Åland, har bott i Linköping i nästan hela mitt liv. Kommer att ha kvar mitt nuvarande arbete tills jag får nytt arbete i Linköping, så det får bli en del pendlande i början. Arbetar natt så är ledig längre perioder varje gång jag går av ett skift. Huvudsaken är att jag får ett boende så att jag kan komma igång. Maila gärna, det blir dyrt för er att ringa på finskt nummer. Mvh Lizette Boström
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Borlänge

Volvo 850 2,5 SE -96

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
-ca 18500 mil -Svart metallic -Besiktad t o m maj 2012 -Bra sommardäck -Bra dubbade vinterdäck på plåtfälg med nya navkapslar. -Svart Halvskinn. -Elhissar fram och bak. -I min ägo sedan hösten 2009. -En ägare innan mig. -Ingen rost. Ring 073-657 97 19 Eller Maila. Befinner mig på Åland under veckorna men bilen finns att se i Borlänge under helgerna. /Erik
18 500 kr
Blocket.se

Par önskar hyra lägenhet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Hej! Anders och Fanny söker lägenhet i Stockholm. Vi bor på Åland och kommer att flytta till Stockholm i mitten på Augusti. Vi är i akut behov av en lägenhet. Vi har båda fast inkomst, vi kan lämna deposition. Kommer att bo i Stockholm minst två år, ser därför helst ett långtidskontrakt men är intresserade av alla erbjudanden. Vi har inga barn eller djur och är rökfria. Önskar helst att hyra en omöblerad lägenhet på 30-70 kvadrat. Gärna med bra förbindelser till tunnelbanan. Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss!
0 kr
Blocket.se

Studiebostad

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag är en 19-årig tjej från Åland och blivande student på Arbetsterapeutprogrammet vid Örebro Universitet. Söker därför bostad nära Universitet el. Centrum, möblerat/omöblerat. Alla bostadserbjudanden beaktas! Jag inleder mina studier 29/8 och skulle därför gärna flytta in i slutet på augusti. Önskar hyra minst ett läsår, ca. 6 mån. Jag är en glad och öppen idrottstjej, djur-, rök- och skuldfri. Borgenär och referenspersoner finns. Diskuterar gärna även över telefon!
0 kr
Blocket.se

Par önskar hyra lägenhet omgående

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Anders och Fanny söker lägenhet i Stockholm! Vi bor på Åland och kommer att flytta till Stockholm i mitten på Augusti. Vi är i akut behov av en lägenhet. Fast inkomst har vi och vi kan lämna deposition. Vi har inga barn eller djur och är rökfria. Kommer att bo i Stockholm minst två år, ser därför helst ett långtidskontrakt men är intresserade av alla erbjudanden. Önskar helst att hyra en omöblerad lägenhet på 30-70 kvadrat. Gärna med bra förbindelser till tunnelbanan. Om du är intresserad, tveka inte att kontakta oss!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj