Quantcast
Till salu inom: ”

blocket brudskåp kinesiskt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett kinesiskt brudskåp i djupt rött, inköpt på CC Collection år 2000 för 12000kr. Nypris idag på cirka 17000. Skåpet har tre hyllplan och två lådor och ett bra djup. Vi har använt skåpet för olika ändamål genom åren; linneförråd, förvaring för musikanläggningen (därför har vi borrat ett mindre hål i bakstycket, för att sladdarna måste nå ut), leksaker och finporslinet. Skåpet ät fortfarande i fint skick. höjd 180 cm djup 55 cm bredd 110 cm Skåpet säljes till lågt pris till följd av stundande utlandsflytt. Maila eller ring 070 755 96 84 vardagar 09.00-23.00 helg 10.00-22.00 Alexandra Melkersson Södermalm Stockholm
Handgjort kinesiskt brudskåp från Kina. Skåpet är specialtillverkat i en unik brun färg (ovanlig för denna typ av möbel) samt i en lätthanterlig storlek med ett djup på 45 cm och en höjd på 180 cm. Det är tre hyllor inne i skåpet med perfekt förvaring av glas, pärmar osv. Skåpet är i gott skick. Pga det torra klimatet i Sverige har det uppkommit viss sprickbildning i träet. Se bild. Skåpet är ca 1 meter brett.
Vi säljer vårt omtyckta brudskåp pg a flytt. Skåpet har visats i flera inredningstidningar och bloggar. Bilderna är från House of Philia och vårt eget hem. Skåpet är köpt på Baazar. Nypris 11.990:-. Mått: B 105 D 65 H 180 Det är vitmålat utvändigt och svartmålat invändigt. Kan även användas som tv-skåp till en mindre tv, t ex på barnens rum. Dörrarna går att skjuta in i sidorna på skåpet. Endast svar via mail.
Nu har jag beslutat mig för att sälja mitt röda brudskåp. Skåpets storlek är: Höjd: 182 cm Bredd: 110 cm Djup: 61 cm Pris 5700 kr eller högstbjudande Otroligt vackert skåp med fina detaljer. Bra förvaring för tex glas och porslin. Varför inte ha den i en restaurang eller ett café, en vacker blickfång. Liknande skåp hittar du på bla baazar.se Skåpet finns i Gävle Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu har jag beslutat mig för att sälja mitt röda brudskåp. Skåpets storlek är: Höjd: 182 cm Bredd: 110 cm Djup: 61 cm Pris 4600 kr eller bud Otroligt vackert skåp med fina detaljer. Bra förvaring för tex glas och porslin. Liknande skåp hittar du på bla www.baazar.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.