Allt till salu inom "blocket gamla glödlampor"

Sortering:
Kungsbacka
1 månader

Neolite/ Lucas 7" lampor so...

Blocket.se
Kungsbacka
1 månader

Neolite/Lucas 7"Lampor till...

Blocket.se
Umeå
17 dagar

Cykelhållare Thule raceway,...

1 250 kr
Blocket.se
Åstorp
17 dagar

Braskicka

400 kr
Blocket.se
Järfälla
17 dagar

Fairway woods

1 000 kr
Blocket.se
17 dagar

Rosa-beige crossower ny.

149 kr
Blocket.se
Sjöbo
20 dagar

155 cm högt paket kyl o fry...

5 200 kr
Blocket.se
Ystad
1 månader

Pagsta Dadyw-04

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Bilar  ·  Stockholm

Toyota Corolla -94

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Corolla i bruksskick som har ny generator och renoverade frambromsar. Olja och filter bytt på verkstad för en vecka sedan. Bilen hade 2 st 2:or på besiktningen (broms fram + glödlampa) som nu är åtgärdat och ombesiktning är gjord. Kamrem bytt vid 10322 mil, alltså för ca 6.000 mil sedan. Bilen kan ses i Stenungsund 27-29/5 annars i Stockholm efter det datumet. Vinterhjul (fina) på fälg medföljer. Sommardäck som sitter på är 1 år gamla. Bilen ger ett bra helhetsintryck och är lämplig som andrabil i en familj. Helt nytt batteri (1000kr) monterat för 3 veckor sedan.
14 000 kr
Blocket.se

Otroligt snygg lampa säljs BILLIGT

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hejsan! Har en otroligt snygg lampa som jag tyvärr måste göra mig av med pga flytt inom kort. Har fått lampan själv, men vad jag vet och har sett så gav gamla ägaren 4 799:- för denna lampa. Finns tre platser att skruva in glödlampor. Acceptera priset som redan står, om inte - leta då vidare. Priset jag tänkt mig är 600:- Men vid en väldigt snabb affär så får du den för 500:- Så länge annonsen finns uppe, så finns lampan i min ägo också.
600 kr
Blocket.se

Trevlig V40 besiktigad -99

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
En säker och pålitlig volvo som har fått bromsskiva och styrled samt 2 glödlampor bytade efter påtalande från bilprovningen detta är bytat och gamla bromsskiva och styrled följer med bilen samt kvitto så ser du det verkligen är bytat. Bilen går underbart bensinsålt då det är den minsta 1,6 liters motorn men du har verkligen fördelen av en volvo kombi Har motorvärmare El Sollucka Ställbara backspeglarinnifrån Sommar däck Vinterdäck Tätväxlad Sterio Ställbar ratt StyrServo Delbart baksäte Hel och fin inredning
12 500 kr
Blocket.se
Lampor  ·  Stockholm

Skrivbordslampa Svensk design

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej! Jag har två stycken av denna skönhet och säljer därför den ena. Helt underbar lampa som är vit med kromade detaljer. Jag tycker funktionalitet är viktigt och något som jag gillar med den här lampan är att den har en fot som är väldigt tung så att den kan stå stadigt. Svensk design Felfritt skick Lång sladd Möjlighet att använda alla sorters glödlampor med tjock sockel upp till 75W Finnes i Gamla stan Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
550 kr
Blocket.se

2 st sminklampor ink. sladdar & glödlampor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer mina fina MUSIK (ikea) sminklampor för att jag inte tycker de passar in här. De är inte speciellt gamla och är i jättebra skick. Sladd och lampor medföljer (vilket de inte gör när man köper lamporna i butik). 600 kr för allt ihop: 10 st 25w glödlampor och sladdar installerade. Finns i centrala! Maila mig vid intresse, är snabb på att svara! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj