Quantcast
Till salu inom: ”

blocket köksluckor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Högst upp på våning 9 är denna fina lägenhet belägen! Den är ljus och i väldigt bra skick! Bostaden är om 4 rok, modernt kök med mörkt stengolv, mosaikkakel och vita köksluckor. Två väl tilltagna sovrum mot öst. Badrummet är helkaklat och renoverat. Stort allrum i väst med utgång till stor inglasad balkong, därifrån kan man njuta av en suverän utsikt över land och hav! Området ligger 100 m från Burlöv center, centralt med all service nära, bra kommunikationer med buss och tåg samt en nyöppnad Netto runt knuten! OBS! *Djurfri *Flera bilder kan skickas om det behövs *Dispistion i två månader krävs
Har en 2.5 rummare till salu.. lägenheten ligger helt perfekt på bottenvåningen. Hörnlägenhet Med allt nytt. kök.. Totalrenoverat 2010 med ny kyl och frys 2010. Köksluckor 2010. golv 2010. Sovrum.. Nya tapeter från 2010.. Hallen.. Nytt golv och nya tapeter från 2010. Arbetsrum.. Tapeter och golv nytt från 2010. Vardagsrum. Nya tapeter från 2011. Kan även tänka man att hyra ut den i andrahand.. då kostar det 4200 och då ingår allt..
Min nuvarande hyresgäst flyttar ut i April så därför söker jag ny hyresgäst tidigast 1:a April eller i mitten av april beronde på situation. Jag vill hyra ut lägenheten i 6 månader, alltså fram till sista september. 2rok på 54 kvm. Omöblerad och 1 parkeringsplats ingår i hyran likaså hemförsäkring och el. Lägenheten är nyrenoverad, nya tapeter i alla rum´och golv. Nya köksluckor. Lägenheten har en ballkong med utgång från v-rummet och en fransk ballkong i köket. Lägenheten är oerhört mysig med bra planlösning och mycket förvaring. Ett väldigt lugnt område, med nära till spårvagnshållplatsen. Nära till naturen och Kortedala torg där det livsmedelsbutiker. Om ni är intreserade maila så hör jag av mig.
Nu säljer vi våran 3 rok påhörnet på Kilhmansgatan, Lägenheten ligger på 2:a våningen ny renoverat badrum, nya golv och tapeter i sovrummen, ny tapet i kök och nymålade köksluckor, ny kyl/frys -10 ,ny inbygnadsugn och spishäll oxå köpt -10 kan medfölja lägenheten. 5års trygghetsgaranti på vitvarorna. Balkong mot väster sol från lunchtid till kväll. Bra med förvaringsutrymmen. I månadsavgiften ingår hyran, El, internet 40/40 Mbit och parkering. Säljes p.g.a husköp. Ring eller maila så hör vi av oss Mvh Micke och Camilla
Finns: 3:a på 79 kvm. 1 stort sovrum med 3 garderober och en lite mindre sovrum, väldigt stor hall med bra förvaringsutrymmen, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hela lägenheten är nytapetserat och köksluckorna är nyligen utbytta. Badkar och balkong. Lugn och grön område, många barnfamiljer. Hyran är på ca 6800:-. Parkering kan hyras för 250:-/ månad. Önskar: En 2:a alt. mindre 3:a. Helst inom Mölndal men allt är av intresse. Max hyra 6000:-.